Pogledajte trailer božićnog romantičnog filma koji će zauvijek promijeniti blagdane

by | 12 studenoga, 2020

Uskoro kreće sezona lampica, sjajnih ukrasa, najudobnijih toplih pokrivača, ispijanja kuhanog vina i vrućeg kakaa. Dodajte tomu ljude koje volite i nezaobilazne božićne klasike i dobit ćete božićni ugođaj koji svake godine željno iščekujemo.

Ako istinski volite božićne blagdane, zasigurno znate da oni ne mogu proći bez dobrih blagdanskih filmova. U mnogima od njih glavnu ulogu ima ljubav. Iako starija od svih, ljubav je tema koja doista ne može presušiti i postati dosadna. No na malim ekranima navikli smo gledati ljubav u najkonvencionalnijem obliku – ljubav između muškarca i žene – dok je šačica LGBTIQ+ likova uvijek padala u drugi plan. Blagdanska sezona 2020. sa sobom donosi veliku promjenu na tom polju. Novi božićni film ispričat će ljubavnu priču koja se odvija između dvije žene.

Priča prati Abby (Kristen Stewart) koja planira zaprositi svoju djevojku Harper (Mackenzie Davis) uoči božićnih blagdana koje su odlučile provesti s Harperinom obitelji. No Abbyn plan dobiva potpuno neočekivan obrat kada je Harper svojim roditeljima predstavi kao prijateljicu koja je izgubila oba roditelja i koja nema s kim biti za blagdane.

Film izlazi 25. studenoga, a trailer, genijalna glumačka postava i romantična priča upakirana u božićni ugođaj govore nam da će ovaj uradak iz produkcije Hulua mnogi dodati na popis omiljenih romantičnih božićnih filmova. Ovaj je film veliki korak za LGBTIQ+ zajednicu, no isto tako, ogroman je korak za cijelo društvo. Božićno je vrijeme vrijeme ljubavi, međusobne podrške i razumijevanja, a svi ćemo se složiti da je krajnje vrijeme da i na malim ekranima za velike blagdane damo prostor istospolnim parovima.

Screenshot: YouTube