POGLEDAJTE KAKAV JE DIVAN POKLON Drake pripremio svojoj novoj djevojci Jennifer Lopez!

by | 8 siječnja, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Detalji koji otkrivaju kako su Drake i J.Lo proveli godišnji odmor! Par je na maturalnoj zabavi proglašen kraljem i kraljicom, a sve je to organizirao novi odabranik Jennifer Lopez.

Fotografija zagrljenog para, Jennifer Lopez i Drake, prošlog je tjedna obišla svijet. Odmah nakon što su obje zvijezde podijelile sliku na svojim Instagram profilima, objavljena je informacija koja govori da je 47-godišnja pjevačica otkazala svoj koncert u Miamiju kako bi svoj godišnji odmor mogla dočekati s novim odabranikom.

Par je osvanuo i na snimkama u kojima prikazuju razmjenjivanje nježnosti uz neku vrstu tematske zabave, sve to kako svijet ne bi sumnjao u ovu novu, iz vedra neba nastalu romansu.

Riječ je o maturalnoj zabavi koju je Drake organizirao za svoju novu djevojku, piše “Us Weekly”.

Razlog zbog kojeg je organizirao maturalnu zabavu je taj što Jennifer Lopez nije nikada bila na maturalnoj. Stoga je Drake odlučio napraviti ovu romantičnu gestu, organiziravši zabavu s temom „Winter wonderland“ u jednoj crkvi u Los Angelesu. Angažirao je bend, ukrasio prostor pahuljicama i srebrnim ukrasima i uz to je angažirao da njega i J.Lo proglase „kraljem i kraljicom“ zabave.

A video posted by @slayitlikejlo on

IZVOR: ELLE.HR