POGLEDAJTE IMANJE na kojem se Beyoncé smjestila sa svojom obitelji nakon poroda

by | 1 srpnja, 2017

Nakon što je Beyoncé po prvi put na Instagram profilu objavila svoju trudnoću, svijet je nestrpljivo očekivao dolazak njezinih blizanaca. Ranije ovog mjeseca, vijest je napokon došla – Beyoncé je navodno rodila svoje blizance. Međutim, za razliku od njezine prvobitne najave, Bey nije rekla ni riječ o njima. Prošlog vikenda, superzvijezda se prvi put nakon poroda obratila javnosti – ali ne i o blizancima.

Osim neprovjerenih glasina, nije bilo puno dostupnih informacija. Međutim, prema izvješćima, Beyoncé i njezini blizanci su napustili bolnicu. Većina izvora izvještava da Beyoncé i Jay-Z trenutačno žive na imanju u Malibuu, poznatom i kao La Villa Contenta. Nekretnina s okućnicom stajala je nevjerojatnih 75 milijuna dolara, što je čini jednom od najskupljih kuća na tom području. Bey i Jay navodno plaćaju najam od 400.000 dolara mjesečno.

Nekih 6,3 hektara imanja i više od 12.000 četvornih metara glavne kuće poprilično je veliko. Unutra, dvostruke dnevne sobe, knjižnica i medijski centar pružaju dovoljno interijera gdje se stanovnici mogu opustiti.

Vani, terase pružaju sjedeći prostor za uživanje u prekrasnom pogledu. Objekt također uključuje zatvorene i otvorene bazene, teniski teren, kuću za goste i vinski podrum. Drugim riječima, sve ono što je potrebno za lijepo i ugodno ljeto.

Mateja Jakovljević