Pogledajte fantastičan stan Hugha Jackmana

by | 1 ožujka, 2011

Australski glumac i jedan od najseksipilnijih muškaraca na svijetu Hugh Jackman luksuzni stan na tri kata na elitnoj njujorškoj adresi platio je 21 milijun dolara…

Stan Hjua DžekmenaSeksi glumac s obitelji živi u luksuznoj zgradi na adresi 176 Perry Street, a susjedi su mu slavni dizajner Calvin Klein i sestra Nicole Kidman. U Jackmanovom vlasništvu je stan koji se prostire od osmog do desetog sprata zgrade, a koji je dizajnirao slavni arhitekt Richard Meier.

 Bivši vlasnik tog stana bio je suosnivač „Sun Microsystemsa“, Bill Joy koji nikada nije živio o u tom stanu. Stan je Joy platio 17,5 miliona dolara da bi ga predao ruke u Meieru koji ga je do posljednjeg  detalja uredio u svom prepoznatljivom minimalističkom stilu. 

Stan Hjua DžekmenaNakon Meierove intervencije stanu je porasla cijena, a Joy je odlučio prodati ga za 40 milijuna  dolara. Cijena se ipak pokazala previsokom, pogotovo za ova turbulentna krizna vremena, pa mu je s vremenom snizio cijenu. Jackman ga je navodno kupio za 21 milion dolara, a smatra se jednim od najatraktivnijih stanova na Manhattanu.Stan Hjua DžekmenaStan Hjua DžekmenaNa devetom katu nalazi se ogroman dnevni boravak u kojem su stropovi na dvostruko većoj visini od uobičajene, a kroz staklene stijene pruža se fantastičan pogled na rijeku Hudson. Na istom katu nalazi se i profesionalna kuhinja i kupaonica s galerijom. Na katu iznad je ogromna glavna spavaća soba, radna soba, teretana, kupaonica, sauna i sobe-ormari. Na osmom katu nalazi se soba za odmor, tri spavaće sobe s kupaonicama, soba za goste s kupaonicom, soba za slušanje glazbe. Svaki kat ima svoju terasu, a međusobno su povezane spiralnim stepenicama koje i same izgledaju kao umjetničko djelo. 

Stan Hjua DžekmenaStan Hjua DžekmenaStan Hjua Džekmena

 
Stan Hjua Džekmena

 
Stan Hjua Džekmena

 
Stan Hjua Džekmena

Tagovi: