PETRA I ANDRIJA PUTUJU NA SVJETSKO FINALE!

by | 13 lipnja, 2017

Petra Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba pobjednici su natjecanja Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York.

Upravo je njih, između 14 finalista, u ime modne agencije Elite Worldwide odabrala internacionalna skautica i njihova predstavnica Monika Kielczewska. Petra i Andrija će predstavljati Hrvatsku na svjetskom finalu gdje će se pridružiti finalistima iz više od 30 drugih zemalja, a koje će biti održano krajem studenog.

“Čestitam pobjednicima, Petri i Andriji, u nadi da će upravo oni biti svjetski Top 15. Također čestitam i svim finalistima koji su večeras bili fantastični, a ovo je tek početak stvaranja njihovih uspješnih karijera. Želim zahvaliti i agenciji Relatum Model Management koja je i ove godine napravila odličan posao.“ izjavila je Monika Kielczewska.

Elite Model Look kao svjetski broj jedan u otkrivanju novih lica ima zadatak educirati nadolazeće modne talente, koje su ove godine podržali svjetski renomirana dizajnerica Ivana Omazić svojim brandom IO, an-estetik by Marko Plukavec te Spirit by Tomislav Bahorić.

Uoči samog finala odabranih 8 djevojaka i 6 mladića testirala je poznata modna fotografkinja Mare Milin kojoj su finalisti morali pokazati svoje vještine pred objektivom. A pod nadzorom stručnog tima imali su na rasporedu brojne probe koje su između ostalog uključivale učenje hodanja po pisti, stiliziranje, tjelovježbu te snimanje serijala “Make up in the city by Maybelline Ney York“  sa Lanom Jurčević, šminkerom Aleksandrom Đikićem te blogericom Dunjom Jovanić.

Osim Monike Kielczewska iz Elitea na finalnom događaju i proglašenju pobjednika bili su brojni uzvanici, između ostalih i Loredana i Branko Bahorić, glumci Anica Kovačević, Ornela Vištica i Filip Juričić, produkt menadžerica Maybelline NY Dunja Stanić, gimnastičar Marijo Možnik, Marija Kulušić, stilistice Ivana Pavić i Ana Mikačević, nogometaš Leonardo Sigali, model Lidija Lešić, Maja Šilhard i mnogi drugi.

Već 34. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.