PO PRVI PUT Miley Cyrus otvoreno govori o drogiranju, raskalašenom životu i ljubavi

by | 6 svibnja, 2017

Miley je otkrila da je u potpunosti prestala pušiti travu, a to je za jednog ozbiljnog konzumenta marihuane velika stvar. Dvadesetčetverogodišnja glumica rekla je da je sada potpuno čista i osvrnula se na svoju vezu s Liamom Hemsworthom.

Govoreći o upotrebi marihuane, rekla je da tri tjedna nije ni prišla travi i da je potpuno prestala konzumirati alkohol, kao i da joj ništa od toga nije teško palo.

“Ja kad nešto hoću, onda je to j***** lako za mene. Ali da me netko tjerao da prestanem, ne bi to napravila jer je to samo moja odluka. Znam točno gdje sam sada i znam što želim od sljedećeg albuma”, izjavila je Miley.

Osvrnuvši se na svoj prekid s Liamom, za koga se navodno udaje ove godine, rekla je da joj je bilo potrebno da dosta toga promijeni kod sebe, a da nije željela biti s nekim tko nije spreman na promjene.

“Morali smo se ponovno zaljubiti jedno u drugo”, izjavila je ona.

Njihova obnovljena veza otkrivena je kad je Miley ponovo počela nositi stari zaručnički prsten.

“Čudno je. Sav moj nakit je od šećerne pjene i gumenih medvjedića, a ovo je pravi komad nakita. Razmišljala sam da ga zamijenim jednorogom, ali sam odlučila da ga ipak ovako nosim jer me on iskreno voli”, dodala je glumica.

IZVOR: MTV.COM.HR

Tagovi: