Po ovome znate da vaš partner još uvijek nije zrela osoba

by | 1 prosinca, 2019

Nijedna žena ne želi biti mama svome dečku. No ponekad je teško isprva znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite što pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečki konstantno ponavljaju.

Izbjegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.

Kritiziranje

Kritiziranje je odlika loših ljudi, pa samim time i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Skrivanje emocija

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervirane za slabiće i ne boje se pokazati ih i podijeliti s boljom polovicom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom obitelji ili prijateljima, dapače, pokušat će vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem rodiljnog dopusta umjesto partnerice, ako je to pametnija odluka. S druge strane, netko tko je još uvijek nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnima i da ne namjerava umjesto vas raditi “ženske” poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.

Foto: Unsplash

IZVOR: INDEX.HR