Po ovome možete znati da muškarac kojeg volite nije spreman za dugu vezu

by | 17 veljače, 2020

AKO vam instinkt govori da nešto nije u redu s vašim trenutnim dečkom, možda biste ga trebale poslušati.

Nove veze mogu biti poprilično zeznute, posebno ako osobu ne znate od prije. Kako piše Your Tango, ako vaš dečko pokazuje neke od ovih znakova, to znači da nije spreman za ozbiljnu vezu.

Vi ste mu prva djevojka

Otkrio vam je da je do vas imao samo avanture i da ste vi prva osoba s kojom je ikada bio, odnosno jest u vezi. Možda zvuči laskavo, međutim to ne znači da se on ubrzo neće predomisliti i ponovno se vratiti neobaveznim avanturama. Isto tako, vrlo je moguće da neće znati razlikovati ponašanje osobe koja je u vezi i koja nije.

Njegovi prijatelji nisu dobre osobe

Ponekad prijatelji mnogo govore o osobi. Iako on ne mora nužno biti isti kao oni, tu dolazi do pitanja: zašto se onda s njima druži? Ako je riječ o besposličarima koji kradu Bogu dane i provode dane razgovarajući o nebitnim stvarima, on vjerojatno uživa u tome. Je li to osoba s kojom želite provesti ostatak života?

Neodgovoran je i nepristojan

Ovo zbilja ne trebamo detaljno objašnjavati. Tko želi biti s osobom koja ne poštuje druge, ne zna se brinuti o svome životu, ali zna pljuvati po tuđem?

Nikad nema novaca

Nitko ne kaže da idealan muškarac mora imati basnoslovne cifre na računu. Ali osoba koja ne zna raspolagati s novcem pripada u srednju školu, a ne u svijet odraslih. Možete vi bolje od toga.

IZVOR: INDEX.HR