PO HOROSKOPSKOM ZNAKU doznajte koja je boja laka za nokte idealna za vas

by | 7 kolovoza, 2018
FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Uz svaki od horoskopskih znakova vežu se neki afiniteti, prednosti i mane, ali i njihove omiljene boje. Bilo da preferirate neutralne, tamnije, žarke, neonske ili sjajne nijanse, jedan pogled na vaše ruke o vama može otkriti jako puno. Ako ste baš u potrazi za novim lakom za nokte ili ste samo znatiželjni, provjerite koja je boja laka za nokte idealna za vaš horoskopski znak.

Ovan

Nije tajna da su Ovnovi jake ličnosti koje se volje zabavljati. S obzirom na to vaša idealna boja za nokte je koraljna.

Bik

Odlučni Bikovi predani su svojim ciljevima i vole imati stav. Ako se pronalazite u ovome, isprobajte žutu boju laka za nokte. Tako ćete definitivno biti upečatljivi.

Blizanci

Blizanci i pregršt opcija idu jedno uz drugo. U tom smislu odgovarat će vam zelena boja laka za nokte jer zelena može predstavljati puno toga. Bilo da vas asocira na kraljevsko zeleno ili zelenilo iz prirode, definitivno je boja koja izgleda posebno na noktima. Posebno ako se odlučite za metalik opciju.

Rak

Rakovi, koji su uvijek tu za obitelj i koji vole biti uz vodu, najbolje će se osjećati s neutralnim bojama.

Lav

Iako su Lavovi općenito na glasu kao znak koji mora biti u centru pažnje i ne poriču to, ponekad im je potreban sporiji tempo. Stoga će Lavovima odgovarati lak za nokte u nježnoj roza boji, ali koji, da bi se Lavovi osjećali posebno, mora imati šljokice.

Djevica

Djevice vole detalje pa za njih nije opcija imati okrhnut lak na vrhu nokta. Odgovarat će im stoga lak koji se dobro drži, posebno u tamnocrvenoj boji ili boji trule višnje.

Vaga

Zabavne Vage koje vole zabavne outfite i dobre partyje pronaći će se u pink laku za nokte. I party može početi.

Škorpion

Škorpion, koji je strastven i neovisan, želi boju koja će pokazati da je glavni, ali i da ima romantičnu stranu. Lak u tamnoljubičastoj boji imat će taj efekt.

Strijelac

Strijelac, koji je darežljiv i pun interesa za razne stvari oko sebe, obično je privučen kreativnim pothvatima. Stoga će mu odgovarati srebrni metalik lak koji može u sebi imati i primjese ljubičastih ili plavih šljokica.

Jarac

Jarčevima je najvažniji posao. Znaju što žele i ne popuštaju dok to ne dobiju. Stoga im ne treba nikakva distrakcija pa ni u vidu boje laka za nokte. Za njih je zato najbolja paleta nude nijansi.

Vodenjak

Vodenjak je znak kod kojega se sve vrti oko ravnoteže i koji ima nevjerojatnu maštu. Uživat će u srebrnim nijansama laka s bisernim efektom.

Ribe

Kada pomislite na Ribe, odmah vam na pamet pada plava boja. Ovaj vodeni znak stoga će uživati u svijetlim nijansama plave boje.

IZVOR: INDEX.HR