Odabrali smo 20 trendi pletenih košara. Jer one su baš uvijek super izbor za dom

Košare za pohranu uvijek su dobra ideja

by | 26 ožujka, 2023

Postoje stvari u domu koje ipak volimo barem malo više od drugih! Jedna od njih definitivno su košare za pohranu u svim oblicima i dimenzijama.

Zašto ih toliko volimo? Pletene košare volimo iz puno razloga – nesumnjivo spadaju u savršen detalj za svaki interijer, a istovremeno su i funkcionalne. Svaka od njih na poseban će način unijeti dašak skadinavskog stila u svaki kutak doma, kamo god je smjestili. Ipak, ako se nas pita, njihova najveća prednost je to što se mogu koristiti i upotrebljavati u razne svrhe.

Primjerice, pletena košara može poslužiti samo kao dekoracija, ali može biti i kutija za pospremanje odjeće, odlaganje ručnika, deka, časopisa, raznih predmeta, ukrasnih jastuka, drva uz kamin, pa sve do voća, začinskog bilja i biljaka te cvijeća.

Mogućnosti su uistinu velike i kako god je namijenili za korištenje, nećete pogriješiti. Uz to, svaka od njih izgleda moderno i uklapa se na mjesta kamo god ih smjestili. Umjesto da birate plastiku, odaberite pletene košare jer vjerujemo da su apsolutno najbolji izbor za odlaganje i pohranu raznih sitnica.

Pročitajte: Podcastovi koje slušamo: od bezglutenske prehrane do podizanja raspoloženja 

košara za pohranu stvari

košara za pohranu stvari

 

 

Izvor i foto: Sinsay Home, Mango Home, Zara Home, H&M Home, @lizmariegalvan