Znamo gdje će se pravi ljubitelji skijanja odlično provesti ovog vikenda

by | 13 listopada, 2023

Oduvijek ste se veselili zimi i zimskim radostima, pod njima podrazumijevajući skijanje, sanjkanje, bordanje, kuhano vino, posjet adventima, duge šetnje po zasniježenoj šumi – ali i kupovinu zimske opreme, uključujući i onu u kojoj ćete juriti bijelim padinama. Posebno veselje u vama predstavlja druženje s prijateljima, upoznavanje novih zaljubljenika u zimske aktivnosti i naravno, neizostavni Après-ski partiji. Ako smo vam pročitali misli – vi ste pravi posjetitelj ovog sajma! Pridružite nam se 14. i 15. listopada u Family Mallu Zagreb.

Nakon deset uspješno realiziranih međunarodnih sajmova turizma PLACE2GO u Areni Zagreb, stiže drugi po redu međunarodni sajam skijanja, PLACE2SKI. Ovaj sajam predstavlja iskorak prema organizaciji manjih, specijaliziranih sajmova koji će biti nadopuna glavnom sajmu turizma u Areni, ali i prilika da se bolje i kvalitetnije predstave izlagači iz određene grane turizma. Na ovogodišnjem PLACE2SKI sajmu sudjeluje više od 50 izlagača iz čak 7 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Posjetitelje očekuju brojne vrijedne nagrade na kreativnom natječaju, poput vikend-skijanja u Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini, skijaških karata i vrijedne ski opreme. Sudjelovati mogu svi koji posjete sajam, a ulaz na sajam je besplatan.