Ovo je najtraženiji tretman ljepote u Hrvatskoj i svijetu – bezbolan i ugodan

Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana

by | 1 ožujka, 2024

U današnjem svijetu inovacija i konstantnih promjena, beauty svijet je podložan čestim novitetima i trendovima u svijetu ljepote. Jedan od noviteta u svijetu ljepote i zdravlja u Hrvatskoj, vođenih neinvazivnim i vrlo učinkovitim tretmanima je INDIBA®️ tehnologija.

U Hrvatskoj je stupila na scenu prije par godina te je postala i prihvaćena kao najbolji beauty tretman na tržištu. Ono što ovaj uređaj čini tako posebnim su neinvazivni, bezbolni i ugodni tretmani s vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana.

Iznimna metodologija i patentirana tehnologija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, ali i svjetski poznat brend kad govorimo o uporabi radiofrekvencijske tehnologije u fizioestetici, estetici i beauty industriji. Ako želite INDIBA®️ tretmane s vrhunskim rezultatima, trebaju ih voditi educirani stručnjaci iz fizioestetike, a jedan od takvih u Zagrebu je Physio Vital centar.

INDIBA®️ uređaji temelje se na više od 40 godina istraživanja i raznih medicinskih studija, a sve ih odlikuje jedinstvena tehnologija te radiofrekvencija od 448 kHz.

Znanstveno je dokazano da je navedena frekvencija ključna kod aktivne stanične terapije. Aktivira biostimulaciju, potiče mikrocirkulaciju i metaboličku hiperaktivaciju te djeluje na regeneraciju stanica.

Brojna istraživanja u posljednjih godinu dana dokazuju kako su INDIBA®️ tretmani za 70 % učinkovitiji od ostalih sličnih tretmana i tehnologija za isti estetski cilj.

INDIBA EDNA PRO uređaji zaslužni su za iznimne rezultate kada govorimo o tretmanima lica i oblikovanju tijela. Učinkovito poboljšavaju teksturu i stanje kože, vraća tonus, djeluje na smanjenje bora, zatezanje kapaka, podočnjaka, oksigenizira i hidrira kožu, vraća joj izgubljen sjaj i zdrav izgled, a ono najvažnije – aktivira izgubljeni kolagen i elastin. Kako?

Radiofrekvencija od 448 kHz prodire duboko i zagrijava slojeve kože te na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina te obnovu stanica. Na tijelu djeluje na smanjenje obima tijela i celulita (trbuh, struk, noge, ruke), a vrlo su bitni i tretmani za terapiju vlasišta i poticanje rasta kose.

Osim žena, sve više muškaraca prepoznaje blagotvorne i brze učinke INDIBA tretmana, kako oni mlađi tako i oni stariji.

O izvanrednim i brzim rezultatima govore slike brojnih zadovoljnih klijenata prije i nakon beauty i fizioestetskih tretmana, koje možete pogledati na Instagram i Facebook profilu Physio Vital Zagreb (#physiovitalzagreb).

INDIBA®️ tretmani jedini su učinkoviti tretmani ljepote potkrepljeni mnogim istraživačkim studijama.

Brend INDIBA®️ tržištu je predstavio i liniju beauty proizvoda s Proionic sustavom, koji u kombinaciji s tretmanima i radiofrekvencijom čine iznimno rješenje za najrazličitije probleme na koži kao što su hiperpigmentacije, akne, psorijaza, dermatitis, ožiljci, edemi, menopauza, anti-aging i rejuvenation.

Poseban dio zdravstvene fizioestetike INDIBA®️ Deep Beauty je posvetila abdobenu i zdjeličnom dnu pa tako jedni od rijetkih u Europi i Hrvatskoj Physio Vital Centar nudi terapije za inkontinenciju, dijastazu, endometriozu, oporavak nakon poroda i carskog reza te ostale probleme vezane uz abdomen i zdjelično dno.

Kako smo već naveli, INDIBA®️ tretmani su bezbolni, ugodni, neinvazivni te vrlo učinkoviti, s vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana i bez ikakvih nuspojava. Kontraindikacije za tretman su jedino trudnoća, ugrađeni pacemaker i tromboflebitis, dok svi metalni implantati u tijelu i onkološki pacijenti nisu kontraindicirani, a akutna upalna stanja i bolovi poželjni su za tretman i terapiju.

INDIBA®️ je bez sumnje jedan od svjetskih vodećih brendova kad govorimo o uporabi radiofrekvencijske tehnologije u kozmetičkoj industriji.

Stoga ne čudi što su klijentice i klijenti oduševljeni tretmanima prepoznatljivog španjolskog brenda INDIBA®️.

Budite lijepe, zadovoljne sobom i pomlađene vrhunskim INDIBA®️ tretmanima.

Sve navedeno i sve tretmane možete isprobati u Physio Vital Centru, Kaptolska ul. 34a, Zagreb, te saznati više detalja na www.physio-vital.hr, Instagramu #physiovitalzagreb, Facebooku #physiovital ili se naručiti na 095 311 89 86

 

Foto: PR