PHOTOSHOP POGREŠKA do suza nasmijala Oprah Winfrey i Reese Witherspoon

by | 28 siječnja, 2018

Glamurozna naslovnica 24. holivudskog izdanja časopisa Vanity Fair, na kojoj su ‘zablistale’ neke od najvećih holivudskih zvijezda, više je sličila lošoj šali nego glamuru. Pred objektivom slavne američke fotografkinje Annie Leibovitz (68) našla se, između ostalih, voditeljica Oprah Winfrey (63) kojoj je glumica Reese Witherspoon(41) sjedila u krilu.

Iako fotografije, po mišljenju modnih znalaca izgledaju fantastično, mnogi su primijetili da se netko ‘malo zaigrao’ u obradi, te da su se fotografije zaboravile dodatno provjeriti prije odlaska u tisak.

Greške su uočene nakon što su iz časopisa objavili kako su s naslovnice digitalno ‘uklonili’ glumca Jamesa Francoa (39) zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Očekivano, ovakva pogreška pokrenula je lavinu ‘sprdnje’ na društvenim mrežama, a posebno veselo bilo je na Twitteru. Na račun viška udova našalila se i sama Oprah.

“Reese prihvaćam tvoje tri noge, kao što znam da i ti prihvaćaš moje tri ruke”,  rekla je voditeljica.

Korisnici društvenih mreža među prvima su primijetili nogu viška kod glumice.

“Reese ima tri noge, a ton kože na njima znatno se razlikuje”, napisao je jedan korisnik. Nakon svega javila se i sama glumica.

“OK, sada svi znate da imam tri noge. Nadam se da me možete prihvatiti onakvu kakva jesam”, našalila se oskarovka.

IZVOR: 24SATA.HR