Pet trikova za ekspresno sušenje laka za nokte

by | 30 prosinca, 2013

Većina žena mrzi čekati da se lak osuši. Često nemamo dovoljno vremena, pa se manikura uništi u nekoliko zadnjih minuta prije izlaska iz kuće. Kako vam se to ne bi događalo i kako bi vaši nokti uvijek bili besprijekorni, otkrivamo vam pet načina brzog sušenja laka za nokte.

Hladan zrak – Sušilo podesite na hladno puhanje i usmjerite prema noktima. Kako se lak ne bi razlio, sušilo držite na sigurnoj udaljenosti.

Ledena voda – Profesionalne kozmetičarke najviše vole ovaj trik. Nokte koji se nisu stigli osušiti uronite u ledenu vodu.

Tanki slojevi – Umjesto dva deblja, nanesite tri tanka sloja laka za nokte. Na taj način će se lak brže osušiti, te biti uredniji.

Sprej – U većini kozmetičkih trgovina možete pronaći sprej koji ubrzava sušenje laka. Važno je da ga nanosite sa sigurne udaljenosti kako ne bi oštetio manikuru.

Lak za brže sušenje – Ako vam često nedostaje vremena, lakovi za brže sušenje idealan su izbor za vas. Osim što ubrzavaju sušenje, većina ih noktima daje lijep sjaj i produljuje trajnost manikure.

Izvor: Ljepota.ba