Pet trendi boja koje će obilježiti modnu scenu u 2023.

by | 4 veljače, 2023
najpopularnije boje u 2023

Kao i svaku, tako će i ovu godinu obilježiti niz trendova, a neki od njih dotiču se i boja koje će biti najpopularnije i koje će se najviše nositi.

Mogli bismo reći da će ova godina biti doista opuštena kroz boje u kojima se mnogi osjećaju udobno i koje vole nositi, a baš one sad su i u trendu. Govorimo o zelenoj, crnoj, pink, sivoj i boji kave koje će se kombinirati uz brojne druge boje, ovisno o tome kako se smjenjuju godišnja doba. Prošlu 2022. godinu obilježilo je dopaminsko odijevanje te žive i žarke boje, a sada su ipak na redu uobičajene boje. Naravno, neki ih vole, neki ne, a mi donosimo par ideja za inspiraciju kako biste ih mogli početi nositi – već danas.

Pročitajte: Ovaj kardigan pravi je modni hit, znamo i gdje ga kupiti!

Zavirite i pogledajte koje će boje biti najpopularnije u 2023:

Zelena

Zelena će se sada nositi baš u svim nijansama i niti s jednom nećete pogriješiti. Ona je uvijek bila i ostala klasik, a posebice smaragdno zelena nijansa, koja se baš uvijek povezuje s elegancijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Ogata (@kateogata)

Pink

Pink boja izrazito je bila popularna u 2022. godini, a trend se nastavlja i dalje. Oni koji vole otkačenost i žive boje zasigurno će odabrati vibrantne nijanse, a ako ipak birate romantiku i ležernost, tu su nježne nijanse. Dolaskom proljeća i ljeta, vjerujemo da će ova boja biti uključena u brojne modne kombinacije.

Siva

Također boja s kojom ne možete pogriješiti i jedna od onih koja je uvijek u trendu, a uvijek je možete kombinirati s drugim bojama i tako postići styling koji želite. Ove godine najpopularnija će biti beton-siva, ne pretamna, ne presvijetla nijansa, već taman za svakakve kombinacije!

Crna

Vjerujemo da ljubitelja crne itekako ima. Sami birate želite li je kombinirati s drugim bojama kako biste podigli kombinacije ili ipak birate jednostavnost, na vama je.

Boja kave

Mocha smeđa boja pravi je izbor ako volite ležernost te uz kombinacije crnog ili bijelog. Na vama je da birate, a jedno je sigurno – ova boja postaje sve popularnija kod modnih influencerica i fashionistica.

Foto: Instagram, Phoenixns iStock/Getty Images Plus via Getty Images