Pet beauty pravila koji vas čine neodoljivom

by | 25 prosinca, 2013

Usvojite ih što prije i počnite obarati s nogu sve frajere redom…

Nosite crveno
Crvena je bolja ljubavi i stasti, a dokazano je i da se muškarci osjećaju bolje kada je uz njih žena u crvenom. Zato napunite ormar zanimljivim crvenim stvarčicama i nema šanse da ostanete neprimijećeni.

Smiješite se
Svi volimo vidjeti nasmijane i pozitivne osobe. Ovo posebno vrijedi za muškarce, koji obožavaju nasmijane i vesele djevojke. Osim što mu na taj način šaljete signal da ste opušteni, sigurno će pomisliti i da će se u vašem društvu uvijek dobro zabaviti.

Vodite računa o kosi
Dečki vole vidjeti djevojku s divnom i čistom kosom. Duga kosa koja leprša na vjetru neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Isto vrijedi i za kraće frizure, potrudite se da uvijek bude stilizirana i čista.

Zavedite ga mirisom
Uvijek ostavljajte za sobom božanstveni mirisni trag! Muškarci vole osjetiti nježne parfeme na pripadnicama ljepšeg spola koji jednostavno opijaju. Prije svakog nanošenja vodite računa o tome da ne pretjerate. Čak i najskuplji i najfiniji parfemi mogu neugodno mirisati u velikim količinama.

Umjereni ruž
Kao što smo napisali za parfeme, slično pravilo vrijedi i za ruževe. Skroz je u redu nanijeti ih u malim slojevima i preporučujemo svjetlije ruževe. Statistika pokazuje da muškarce privlače neutralne boje. Dok crveni ruž djeluje seksi na fotografijama, nijedan muškarac neće biti oduševljen poljubiti djevojku s crvenim ružom.

Izvor: cosmopolitan.rs