Tonik koji se proda svakih 7 sekundi u svijetu od sada u novom izdanju

Jedan od najprodavanijih tekućih eksfolijanata

by | 7 siječnja, 2022

Jedan od onih proizvoda kojima se cijelo vrijeme vraćamo, bez obzira na to koliko drugih isprobali, jest Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant koji radi sve ono što obećaje i više.

Genijalne recenzije prate ga gdje god bio, što dokazuje i činjenica da se u svijetu proda svakih 7 sekundi. Njegova svrha jest ulaziti duboko u pore kako bi očistio višak ulja, prljavštine i doveo do svjetlije i čišće kože. Osim što će očistiti kožu uz pomoć salicilne kiseline, umirit će je zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja koji sadrži i hraniti te ju činiti nježnijom, što nam se sve pokazalo itekako točnim već kroz prvi mjesec korištenja. U prvih 30-ak dana vidljive su promjene zbog kojih će vam čak i široke pore biti čišće nego inače, lučenje sebuma će biti pod kontrolom, a iznenadit ćete i svoju kozmetičarku na idućem terminu čišćenja lica.

Baš zato, jako nas veseli činjenica da ovo tekuće blago od danas, u ograničenom vremenu, dolazi u dvostruko većoj ambalaži nego do sada, po manjoj cijeni nego što biste platili dvije bočice. Ponuda je dostupna samo u Sephori online i u trgovinama, pa brzo zovite svoje prijatelje u inozemstvu da otrče u najbližu i osiguraju vas za ovu godinu.

Foto: fizkes via Getty Images