Party haljine dvojca ELFS idealne za maturalnu noć

by | 27 svibnja, 2020

Život se lagano vraća u normalu, a dolaskom sunca i ljetnih mjeseci, jedna od glavnih tema je i završetak školske godine, koja za maturante znači i kraj jednog vrlo posebnog razdoblja. Stoga ne čudi da se ovih dana priča i o maturalnoj zabavi, jedinstvenoj večeri koja zahtijeva jednako tako jedinstveni modni odabir, a koju će, nakon popuštanja mjera, neki maturanti ipak moći proslaviti. 

Model Nabilah Harron našla se pred objektivom Danijela Galića, a ova modna priča predstavlja haljine u kojima će mlade fashionistice zasigurno osvojiti status kraljice mature. Inspiraciju za ovu kolekciju modni dvojac pronašao je u spoju holivudskog glamura i mediteranske ležernosti, a osim haljina koje će istaknuti ženstvenost i eleganciju, važno je pomno odabrati modne dodatke koje će na idealan način naglasiti svaki odabrani model. Dizajneri maturanticama predlažu praktične preklopne haljine od raskošnih svjetlucavih materijala. Party haljine u srebrnoj, bakrenoj i boji bijelog zlata dolaze u tri dužine, a na svakoj maturantici je da pronađe svoj idealan model, ovisno o svom karakteru i voli li više vrckavi, romantični ili vamp look.

Ove, ali i druge haljine iz najnovije kolekcije mogu se pronaći na webshopu ili u jednom od tri ELFS dućana u Zagrebu, Splitu i Rijeci.