PANDORA x UNICEF: Suradnja koja se ne propušta

by | 6 studenoga, 2019

Kao dio nove dugoročne globalne suradnje, Pandora se pridružuje UNICEF-u kako bi najugroženija djeca svijeta dobila humanije i sigurnije uvjete za život i razvoj. U znak podrške Međunarodnog dana djeteta 20. studenog, Pandora predstavlja limited edition Pandora Me kolekciju.

Uoči Međunarodnog dana djeteta 20. studenog, Pandora predstavlja Pandora Me limited edition nakit za UNICEF – prvu od mnogih budućih suradnji. Noseći komade nakita “Pandora za UNICEF” pokazujete vašu podršku mladima širom svijeta kroz dio nove kampanje zvane “Privjesci za
promjenu”. Cijeli proft dobijen od ove kolekcije pripast će UNICEF-u. Kolekcija nakita biti će dostupna u Pandora prodavaonicama u preko 100 zemalja, pružajući vam priliku da pokažete svoju podršku i humanost. Slaveći Međunarodni dan djeteta, Pandora podržava UNICEF doprinosom u vidu sredstava za bolji život djece, njihovo obrazovanje i programe zaštite širom svijeta, kao i obuku za životne vještine s fokusom na programe koji podržavaju osnaživanje žena. Nošenjem ove kolekcije, svatko daje svoj doprinos UNICEF-u.

Pandora Me je novi i kreativan način da izrazite vaš identitet i povežete se s drugima. Kroz kolekciju minijaturnih, razigranih simbola od srebra, uključujući minijaturne privjeske i pojedinačne naušnice, Pandora potiče na eksperimentiranje sa samoizražavanjem. Zaštitno lice kolekcije je glumica i aktivistica Milie Bobby Brown koja predstavlja snažan glas svoje generacije i zagovornik je globalnih promjena.

Privjesak “Moj ženski ponos” je simbol ženskog osnaživanja, dok privjesak “Moj osmijeh” predstavlja sreću i vedriju budućnost narednih generacija. Oba privjeska slave mogućnosti za edukaciju, zaštitu i jednakost spolova. Izrađeni od srebra, ručno su dovršeni i ukrašeni plavim kristalima te se mogu nositi s ostalim komadima iz Pandora Me kolekcije. Privjesak “Moj osmijeh” je dio ekskluzivnog seta koji uključuje Pandora Me narukvicu i dva razdvojnika.

Trogodišnje partnerstvo s UNICEF-om promovirati će pravo mladih na glas i svjetliju budućnost te ima za cilj da značajno utječe na živote tisuće djece i mladih širom svijeta. Buduće inicijative uključivati će novi nakit, kampanje za podizanje svijesti i mogućnost za klijente i zaposlene u kompaniji Pandora da se direktno angažiraju i daju donacije UNICEF-u. Cijena limited edition seta je 540,00 HRK, dok je cijena privjesaka 120,00 HRK te ih možete kupiti u Zagrebu, u Pandora prodavaonicama u Ilici 7 i Arena Centru.

Podržite s #PandoraForUNICEF, #CharmsForChange i #PandoraXMillieBobbyBrown