Pamela Ramljak: Da mi se petljaju u vezu, prekinula bih prijateljstvo

by | 1 svibnja, 2014

“Osjećam nervozu prije svake premijere. Još uvijek sam kao šiparica koja ima tremu. No drago mi je zbog toga, jer to je znak da mi je još uvijek stalo što će ljudi reći i kako će doživjeti moju glazbu”, rekla je Pamela Ramljak na Narodnom radiju.

image005-490x326

Pjevačica je u “Glazbenom showu Dalibora Petka” promovirala novu pjesmu ‘Prijateljica’, a koliko drži do svojih prijateljstava pokazala je izjavom kako bi radije ostala kod kuće tješiti uplakanu frendicu nego izašla s čovjekom svojih snova.

“Prijateljice su te koje su za cijeli život, no kad bi mi ona otela dečka, bez razmišljanja bih prekinula to prijateljstvo”, rekla je Pamela. Također je dala savjet svojim prijateljicama. “Neka sada pažljivo slušaju! Kada bi slučajno saznale da me moj dragi prevario, sve mi moraju odmah reći”, izjavila je pjevačica koja je u idiličnom braku s Mladenom Salajsterom.

U novoj pjesmi Ramljak pjeva o djevojci koja se zaljubljuje u svog prijatelja, zato kaže da je gotovo nemoguće imati muško-žensko prijateljstvo. “Ona je stvarno divna”, rekla je Lea Mijatović, pjevačica benda “Teška industrija”, a ujedno i Pamelina najbolja prijateljica.

Dvije su pjevačice podijelile informaciju kako se već desetak godina susreću na raznim mjestima, no prije dvije godine jedan ih je događaj jako zbližio. Naime, gostujući na festivalu obje su tražile toalet, kojeg nije bilo nigdje na vidiku. Kako su se snašle nisu htjele otkriti, no taj događaj ih je, kažu, uistinu zbližio. Pamela je najavila i da je gotov njezin prvi solo album, čiji se izlazak očekuje početkom lipnja.