PAMELA ANDERSON tvrdi da vegani imaju bolji seksualni život od mesoždera

by | 27 travnja, 2018

“Sebe zovem “zločestom vegankom” jer kada vidim kroasan, zgrabim ga i pojedem. Mislim, pa u Francuskoj sam”, našalila se Pamela Anderson (50) u emisiji novinara Piersa Morgana (53). Zatim je objasnila kako ne bi smjela jesti kroasane jer je u njima maslac napravljen od životinjskog mlijeka. Meso ne jede, kako tvrdi, već više od 20 godina.

“Biti vegan je bolje za seksualni život jer meso šteti i čini vas impotentnim”, rekla je Pamela voditelju, koji se zatim našalio da većina ljudi koja su vegani izgleda “bolesno i izgladnjelo”. Glumica, koja se proslavila u seriji “Baywatch”, nastavila je zafrkanciju i pitala ga je li primijetio probleme po pitanju seksa budući da jede meso.

Piers se nije dao smesti te je upitao Amerikanku vrijedi li to samo ako su u paru oboje vegani, na što ona nije znala odgovoriti. Ipak, Pamela je istaknula kako je seksualna revolucija donijela puno lošeg seksa, a voditelj, koji je cijelo vrijeme flertovao s njome, pohvalio se kako on takav odnos nije doživio.

“Misliš da si imao dobar seks, no ne znaš postoji li tamo “vani” nešto bolje”,  nadovezala se glumica. Pamela, koja je vrlo aktivna u borbi za prava životinja, nije se mogla sjetiti koliko je puta bila zaljubljena te je rekla kako joj velik dio života u “magli”. Otkrila je da u svom ormaru još uvijek ima dva legendarna, crvena kupaća kostima iz serije “Baywatch”, no nikada ih ne nosi na plažu. Osvrnula se i na svoj boravak u Playboyevoj vili pokojnog Hugha Hefnera.

“Tamo sam puno naučila i upoznala aktivistkinje za prava životinja”, rekla je Pamela. Požalila se i na život svog prijatelja Juliana Assangea (46), osnivača organizacije Wikileaksa koja objavljuje anonimne dojave i dokumente koji su “procurili”. On se od 2012. nalazi u ekvadorskoj ambasadi u Londonu. Assange se tamo sklonio nakon optužbi u Švedskoj za silovanje i seksualni napad na dvije žene koje vlasti prošle godine odbacile. No novinar i programer ne želi se tamo vratiti jer se boji da će ga izručiti SAD-u, čije je vojne dokumente objavio.

“On prolazi kroz jedan oblik mučenja, mislim da ga polako ubijaju. Jako, jako, jako sam zabrinuta za njega. On je trenutačno jedna od najvažnijih osoba na svijetu. Otkriva sve te ratne zločine i istine te ga stvarno trebamo u ovom trenutku”, ispričala je Pamela koja je u vezi s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (32) i žive zajedno u Marseillesu. Glumica ima sinove Brandona (21) i Dylana (20) iz braka s glazbenikom Tommyjem Leejem (55).

Pamela kaže da ne nosi nikakvu sportsku odjeću kada je s mlađahnim nogometašem. Ne odijeva, kako tvrdi, ni traperice ni ravne cipele. Dodala je kako njezin dečko često ne može vjerovati kako ona izgleda za svoje godine i govori joj da je poput izvanzemaljca. Zafrkava ju da laže njemu i svijetu o svojim godinama te da zapravo ima 30, a ne 50 godina.

“Traži me da mu pokažem vozačku dozvolu i govori da je nemoguće da tako izgledam. Misli da ima puno mlađih djevojaka koje izgledaju starije nego ja”,  zaključila je.

IZVOR: 24SATA.HR