Ovu maskaru koriste zvijezde poput Beyoncé i Blake Lively, a cijena joj je samo 60 kuna

by | 14 listopada, 2020

Trendovi obrva dolaze i odlaze. Njihova debljina te oblik mijenjali su se svakih nekoliko godina, no trepavice nikada nisu bile podložne takvim promjenama.

Trepavice su uvijek slijedile jedan trend i jedno pravilo. Što gušće i duže – to bolje! No ne mogu sve osobe zahvaliti genima i prirodi na bujnim trepavicama kojima ne trebaju nikakva pomagala. Velik broj žena oslanja se na uvijače, njegujuća ulja za rast te, naravno, dobru maskaru. Ako još uvijek niste pronašli maskaru kojoj ćete se neprestano vraćati i koja vas nikada neće razočarati, imamo odličnu vijest za vas.

L’Oréalova Paris Lash Paradise maskara zasigurno je ono što tražite. Osim što je koriste zvijezde poput Beyonce i Blake Lively, i to na bitnim događanjima poput Coachella festivala i Met Balla, o njezinoj kvaliteti govori i ocjena korisnika na Amazonu. Naime, više od 25 tisuća zadovoljnih korisnika maskaru je ocijenilo s peticom. L’Oréal Paris Lash Paradis maskaru možete naći i u hrvatskim webshopovima, a cijena joj pada i ispod 60 kuna.

Foto: Andrea Piacquadio/Pexels