OVOJ ŽENI ANNA WINTOUR REKLA JE DA NEĆE USPJETI, a danas je najmoćnija stilistica

by | 27 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Kate Young, stilistica i dizajnerica zaslužna za nevjerojatne stylinge svojih slavnih klijentica poput Margot Robbie, Dakote Johnson, Selene Gomez, Natalie Portman, Michelle Williams i Sienne Miller, proglašena je najutjecajnijom stilisticom u Hollywoodu.

The Hollywood Reporter objavio je svoj godišnji popis najmoćnijih i najutjecajnijih stilista u Hollywoodu, a tu je laskavu titulu osvojila Kate Young, koja se već našla na ovoj listi 2012. i 2016. godine.

Tajna njezinog uspjeha je i u tome što uvijek osluškuje potrebe klijenta.

“Ne želim nikoga pretvoriti u hodajući editorijal. Želim da moje klijentice izgledaju sjajno, ali to ne možete učiniti ako se pri tome ne osjećaju dobro. Pojavljivanja na crvenom tepihu vrlo su bitna za osobe iz showbizza i ne želim da se nekih sjećaju s nelagodom jer su nosili nešto u čemu nisu bili zadovoljni”, otkriva ova turbo uspješna mama dvoje djece.

Inače, Kate Young je diplomirala engleski jezik i povijest umjetnosti, a svoju je karijeru započela u jednoj londonskoj PR agenciji. Budući da je željela raditi u modnom biznisu, zaposlila se u odnosima s javnošću prestižnog “Voguea”, da bi u jednom trenutku dogurala i do asistentice slavne Anne Wintour.

Kate je pravi primjer kako treba vjerovati u sebe i nikad ne odustajati od svojih snova!

Iako joj je Wintour, koju mnogi smatraju najmoćnijom ženom u modnom svijetu, rekla da nema stila i da za nju nema nade, Kate nije odustala od svoje velike želje: raditi kao stilistica.

Kate Young osmislila je sva izdanja Margot Robbie u tjednu u kojem se održavao Oscar, a zanimljivo je kako je lijepa Australka odmah nakon dodjele Oscara postala novo zaštitno lice Chanela.

Samo su stylinzi Margot Robbie u tjednu dodjele Oscara izazvali golemo zanimanje na internetu: čak 1.3 milijardi pretraživanja!

Osim toga, i druge Kateine klijentice zaštitna su lica nekih od najprestižnijih modnih brendova poput Louisa Vuittona (Michelle Williams) ili Diora (Natalie Portman) koji su bili među najpretraživanijim brendovima u 2017. godini.

Drugo i treće mjesto na ovoj listi zauzele su Elizabeth Saltzman, čije su klijentice poznate glumice Saoirse Ronan i Gwyneth Paltrow, te stilistica zaslužna za outfite Elle Fanning, Samantha McMillen.

IZVOR: TPORTAL.HR