Ovog vikenda u Zagrebu posjetite buvljak i mini showroom. Imamo sve detalje

by | 3 ožujka, 2023
modna događanja zagreb

Znamo već da su buvljaci postali omiljena mjesta koja posjećujemo vikendom, a posebno nas razveseli kad saznamo da se održava neki novi.

Upravo tako je i sada! Buvljak je postao omiljeno mjesto mnogih mlađih osoba, a kad uz to činite i dobro djelo za okoliš, može li bolje? Jedan upravo takav održat će se ove subote u zagrebačkom Boogaloo klubu – Ful Kul buvljak. Sada na proširenom terenu, tamo ćete moći uživati u glazbu, a istovremeno prodati i zamijeniti zanimljive stvari i predmete.

Osim toga, tu je još jedan super događaj – Mini showroom koncept ljubiteljice unikatne mode i lokalnog dizajna – Shop&Wine koji vas čeka već danas, ali i sutra u samom centru grada Zagreba, u Ilici 21 (SportStudio na 3. katu adidas shopa).

Sjajna ponuda, druženje, upoznavanje, a istovremeno odličan ‘second-hand’ shopping i podrška lokalnim dizajnerima, mi zaključujemo da vikend ne može proći bolje od toga!

Pročitajte: Stilska inspiracija: Jedna dolčevita u 12 casual zimskih kombinacija

Događaji koji vas čekaju u Zagrebu

Ful Kul buvljak

Nakon tromjesečne zimske pauze ponovo kreće popularni zagrebački Ful Kul Buvljak koji će se održati u subotu 04.03.2023. na platou popularnog Boogaloo kluba.

Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na terasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub.

Glazbu vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock…

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari i predmeta, a to znači da ćete tamo pronaći kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta…..

Mjesto i vrijeme: 04.03., subota od 10-17 sati, Boogaloo klub Zagreb

Shop & Wine

“Shop & Wine je zamišljen kao jedinstveno shopping iskustvo koje spaja ljubav prema slow fashion dizajnu i uživanje u trenutku. Uz čašu dobrog vina ili fini zalogaj, imat ćeš priliku vidjeti unikatne odjevne komade lokalnih dizajnerica. Odjevni predmeti i dodaci se mogu isprobati i kupiti, a ako te nešto od njih nadahne, moći ćeš dogovoriti izradu svog vlastitog unikata po mjeri i želji”, ističu organizatori.

Event će se održati u samom centru grada Zagreba, u Ilici 21 (SportStudio na 3. katu Adidas shopa), u partnerstvu s MoFit fitness klubom, i to u petak, 3.3., od 19 do 22 h i u subotu, 4.3., od 11 do 14 h.

Osim toga, ovo je pravi Mingle & shop gdje možete s prijateljicom iskusiti skroz drukčiji shopping te pronaći raznovrsnu ponudu odjevnih komada i dodataka od šest različitih lokalnih dizajnerica – svoje će radove predstaviti Buntstitch, Crna Očica, Salicula, Sunčan dan, Darkona i Selena Gazda. Uz to, priuštite si kvalitetne i bezvremenske komade u kojima ćete se istaknuti u gomili i nositi ih godinama!

Foto: Instagram, @slowshopandwine @suncandan456