Ovog tjedna pogledajte dokumentarac o smrti Brittany Murphy

Dana 14. listopada pogledajte dokumentarac "What Happened, Brittany Murphy?“, koji istražuje sve o njezinoj misterioznoj smrti

by | 12 listopada, 2021
Brittany Murphy

HBO Max ovog tjedna, točnije 14. listopada, počinje s prikazivanjem dokumentarnog filma “What Happened, Brittany Murphy?“ te će tako pokušati razriješiti misterioznu smrt slavne glumice Briztany Murphy, koja je preminula u 32. godini.

Iako je prošlo 12 godina od njezine smrti, ona je još uvijek misterij jer se ne zna što se točno dogodilo, a ovaj novi dokumentarni film pokušat će upravo to – progovoriti o posljednjim danima glumice i njezinoj vezi sa suprugom, Simonom Monjackom (40). On je preminuo pet mjeseci nakon nje pod sumnjivim okolnostima.

Smrt poznate glumice oduvijek je bila pod povećalom jer se sumnjalo da nije slučajna, a sada u dokumentarcu govore ljudi koju su poznavali nju i supruga i koji svjedoče o tome kako se sve odvijalo i kako su živjeli. Te osobe uključujuću majku od Simonea, njegovog brata i bivšu zaručnicu Elizabeth Ragsdale koju je ostavio nakon što je zatrudnjela.

O njemu stvarno nitko nema dobrih riječi – redateljica Cynthia Hill tvrdi da je bio osoba koja je samo znala varati ljude, a jedna od žrtava bila je i Brittany.

Cijelu situaciju opisala je i visažistica Trista Jordan i rekla kako se stanje glumice jako pogoršalo neposredno prije njezine smrti dok je radila na svom posljednjem filmu “Something Wicked”

“Oči su joj bile toliko upale i izgledala je tako tužno. To nije bila ona. Užasno je patila. Noge su joj drhtale i nije mogla stajati”, svjedoči Trista.

“Njezina je smrt bila tako bizarna i puna zaokreta”, zaključio je izvršni producent dokumentarca Buddy Day.

Film, koji je režirala Cynthia Hill, prikazuje arhivske snimke i intervjue s ljudima koji su bili bliski glumici. Producenti filma najavljuju da dokumentarac ide dalje od tabloidnih tračeva i istražuje utjecaj holivudskog seksizma na Brittany Murphy te se bavi dugotrajnom zabrinutošću za njezinu vezu s Monjackom, koja je 2007. okrunjena brakom, kako piše nacional.hr

FOTO: Kevin Winter/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images