OVO SU ŽENE KOJE SU TOLIKO ZARADILE u modnom biznisu tako da više do kraja života ne moraju raditi!

by | 3 rujna, 2016

Ako ste se ikada pitali koliko zapravo novaca zarađuju najpoznatije manekenke, evo vam odgovora! Forbes je objavio listu najbolje plaćenih manekenki na svijetu, a pri samom vrhu su Cara, Kendall i Gigi. Ipak, jedna osoba ih je sve prešišala, a mi vas pitamo – možete li pogoditi koja?

A photo posted by Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) on

Kineski supermodel koji je sudjelovao u svjetskim kampanjama za H&M i Mango ove godine na račun je spremio sedam milijuna dolara.

Victoria’s Secret anđel iz Južne Afrike je, baš kao i njezina kolegica, zaradila solidnih sedam milijuna dolara.

Glumica i manekenka je i dalje jedna od najplaćenijih u modnoj industriji. Ove godine zaradila je impresivnih 8,5 milijuna dolara.

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Najbolja prijateljica Kendall Jenner i djevojka popularnog 1D Zayna zaradila je devet milijuna dolara.

Njezina vlastita linija donjeg rublja, parfema i make-upa pomogla je manekenki da ove godine zaradi devet milijuna dolara.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Reality zvijezda i manekenka nedavno se slikala za naslovnicu “Voguea” i dokazala kako je jedna od najjačih i najvećih novih modela u industriji. Jenner je u 2016. zaradila impresivnih 10 milijuna.

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Bivši Victoria’s Secret anđeo je, poput Kendall, ove godine sa sobom kući ponio 10 milijuna dolara.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

Lima, koja se prvi put razodjenula za Victoria’s Secret davne 2000. godine, druga je na listi najplaćenijih manekenki na svijetu.

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Gisele, koja se nedavno povukla s modnih pista, i dalje je najplaćenija manekenka i to 15 godina zaredom. Brazilska ljepotica ove je godine zaradila 30,5 milijuna dolara! 30,5 milijuna!

IZVOR: MTV.COM.HR | hellogiggles