Ovo su trendovi vjenčanica za 2023. godinu, a jedan nam se posebno sviđa

by | 24 siječnja, 2023
trendovi vjenčanica za 2023

S novom godinom stigli su dakako i novi trendovi! Oni se više ne tiču samo modnih komada već se odnose i na vjenčanice.

Ako ste se već udali ili možda tek planirate, onda zasigurno znate koju važnu ulogu za ženu ima vjenčanica koju će nositi na taj, svoj poseban dan. Važno je odabrati onu pravu bez obzira na to u čemu se osjećate najbolje i najudobnije. Aktualni trendovi su raznoliki – od čipke koja je sinonim za luksuz, pa sve do elegantnih i modernih vjenčanica u širokom kroju. Ako više volite otkačenost, birajte kratke haljine ili možda odijelo te kombinezon.

Nema više pravila, nosi se uistinu sve – ovisno o tome u čemu se osjećate najljepše i najbolje! Zavirite u nastavku što nas očekuje ove godine:

Trendovi vjenčanica za 2023. godinu

Elegancija i jednostavnost u širokom kroju

Složit ćete se s nama – jednostavnost i elegancija uvijek su pun pogodak, o kojem god odjevnom komadu se radilo. Ako volite ovaj stil, birajte za sebe haljinu bez prevelikih detalja, a opet samu po sebi posebnu.

Kratke vjenčanice

Da, ovaj trend apsolutno je popularan proteklih godina! Sve više žena odlučuje se na verziju kraće vjenčanice, tako da to zapravo ispada haljina koju kasnije možete nositi i koja vam neće stajati u ormaru. Ako se nas pita, odličan izbor za one koje to vole!

Čipka

Čipka je dio vjenčanica koji će uvijek biti popularan, a nosi se već godinama. Uz nju baš svaka vjenčanica ispada bogata, glamurozna i veličanstvena – a upravo su to riječi kako se i svaka mladenka želi osjećati na svoj poseban dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marchesa (@marchesafashion)

Odijelo kao vjenčanica

Odijelo ili kombinezon, zašto ne? Više nije sve rezervirano samo za klasiku i duge haljine, birajte ono u čemu se osjećate najbolje, čak i ako to značile hlače.

Vjenčanice cvjetnog uzorka

Cvjetni uzorak dio je koji se neće svidjeti mnogima, ali možda mu ipak možete dati priliku ako s nečime želite eksperimentirati.

Detalji

Aplikacije, čipka, saten, til, pozlaćeni rubovi ili cijeli dio… Pregršt je načina na koje možete istaknuti detalje baš tako da dođu do izražaja, a kako ste u centru pažnje ipak vi kao mladenka, pobrinite se da to bude uistinu nešto!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Nova™ (@millanova)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Nova™ (@millanova)

Usko i seksi

Usko je uvijek seksi, a ako za to imate tijelo i liniju, onda to i iskoristite za odabir vjenčanice koja će prianjati uz tijelo i pratiti vašu liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Harel (@danahareldesign)

Foto: Instagram, GladiusStock iStock/Getty Images Plus via Getty Images