Ovo su najomraženije zvijezde u 2013. godini

by | 16 prosinca, 2013

Sudeći po imenima osoba koje su se našle na popisu najomraženijih u 2013. godini, čini se da ljudi ne zaboravljaju ni ”grijehe” stare više godina.

Kim Kardashian

Iako baš i nije pohvalno to što je Kim Kardashian poznata samo zato što je poznata, mora se reći i da ona, u usporedbi s drugim reality zvijezdama, stalno nešto radi. Iako bi mogla živjeti kao bubreg u loju bez da pomakne prstom, ona svakodnevno radi na brendu Kardashian. No, glavni razlog zbog kojeg se našla na ovoj listi je njezina veza s Kanyeom Westom…

Jay Leno

Javnost i dalje misli da je Jay Leno kriv kada je prije tri godine njegov kolega Conan O’Brien napustio NBC televiziju, zbog čega je to i dan-danas razlog zbog kojeg se nalazi među najomraženijim poznatim osobama. Istina, Conan taj animozitet podgrijava sjajnim šalama na račun NBC-ja i Lenoa.

Taylor Swift

Nekad mnogima omiljena Taylor Swift mjesto na listi zaslužila je, između ostalog, i zbog pjesama u kojima je opjevala sve svoje bivše dečke. Najveći problem je u tome što svi znaju o kome se u kojoj pjesmi radi, a to joj pogotovo nisu spremne oprostiti brojne obožavateljice Harryja Stylesa i grupe One Direction.

Ashton Kutcher

Neki Ashtona Kutchera ne vole zbog uloge u seriji “Dva i pol muškarca”, neki jer je “upropastio” film o Steveu Jobsu, dok mu većina nije oprostila nevjeru kojom je uništio Demi Moore i njihov brak.

Gwyneth Paltrow

Kao prvo, često korištenje riječi “nigga” sigurno nije odmoglo u tome da se Gwyneth Paltrow nađe na vrhu liste najomraženijih poznatih osoba. Zamjeraju joj i to što je umišljena te što se razbacuje novcem. Također, neprestane izjave o zdravom životu i roditeljstvu koje Gwyneth pretvaraju u sveznalicu počele su iritirati javnost.

Izvor: hot.net.hr

Foto: Fame