OVO SU NAJNAPORNIJI horoskopski znakovi!

by | 21 srpnja, 2017
Slikovni rezultat za horoscope fashion gif
U svakom zodijačkom znaku ima teških i napornih pojedinaca, ali s ovom je četvorkom najteže izaći na kraj!

Jarac
Ovo je vrlo neovisan zodijački znak. Ne mari za tuđa mišljenja i ne trudi se uklopiti u većinu. Vrlo je tvrdoglav i ne da se nagovoriti na ono što sam od sebe ne želi. Možete ga pokušati prisiliti, ali će to zapamtiti i čekati pravu priliku da vam vrati milo za drago. S njim je teško komunicirati jer mu ljudi, uz rijetke iznimke, idu na živce. Više voli posao i hobije nego društvo.

Ovan
Ljubitelj nadmetanja, uzbuđenja i rizika tempirana je bomba u svakom odnosu. Nagao je, želi odmah zadovoljiti potrebe i ne razmatra posljedice svojih postupaka. S njim je teško voditi razumnu raspravu jer viče, vrijeđa, prijeti i ne priznaje da je u krivu. Ako je ljutit ili ljubomoran, munjevito će se okomiti na onog koga smatra krivim. Budite spremni stalno mu povlađivati ili se udaljite od njega.

Škorpion
Zahtjevan je, strog, podmukao i osvetoljubiv. Ako mu se zamjerite, neće odmah planuti kao Ovan, nego će vam proračunato uzvratiti udarac kad mu bude najbolje odgovaralo. Nerado otkriva svoju intimu, ali opsesivno njuška po tuđim životima i prikuplja dokaze o prljavštinama za slučaj da mu zatrebaju. Od bližnjih traži punu odanost, a ako posumnja u vašu izdaju ili preljub, podvrgnut će vas višekratnom policijskom ispitivanju.

Blizanci
Ovo je najteži znak u intimnim vezama. Dok je prilično jednostavno složiti se s njima u prijateljskim i poslovnim okvirima, u ljubavi i seksu su noćna mora. Ako ste i sami površni i ćudljivi, naći ćete zajednički jezik s Blizancima. No, ako ste zaljubljeni u njih, ako vam je doista stalo, nadrapali ste. Nitko im nije dugo zanimljiv, a čim im netko dosadi, traže novu zanimaciju. Tada prema staroj ljubavi postaju ravnodušni i hladni, kao da su stranci.

Slikovni rezultat za horoscope fashion gif

IZVOR: TPORTAL.HR