Ovo su tri najčešća razloga zbog kojih se žene odljubljuju

by | 1 veljače, 2020

Iako je to puno teže priznati, pogotovo kad ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini vječnom može nestati u trenu ako se žena prestane osjećati ugodno u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može prijeći, a u nastavku otkrijte i tri najčešće razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:

Nedostatak poštovanja

Svaka se žena voli osjećati poštovano u vezi. Kada ne dobiva potrebnu pažnju, žena se može početi osjećati neželjeno i zamjenjivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Nedostatak intimnosti

Intima ne mora nužno biti povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jest ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osjećate se povezano čak i kad niste zajedno.

Drugima je zanimljivija

Kad žena shvati da su drugi muškarci veći kavaliri i bolje prema njoj postupaju od njezinog partnera, to može itekako uzdrmati vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udjeljuje komplimente neće se uopće obazirati na druge muškarce.

Foto: Unsplash

IZVOR: INDEX.HR