Ove tri osobine prirodno privlače ljude

by | 18 ožujka, 2020

Iako je i izgled dosta važan faktor privlačnosti, puno važnija stavka u pronalaženju partnera su njegove, odnosno njezine osobine.

Sigurno svatko od vas u glavi ima nekakav popis s kriterijima koje treba zadovoljiti vaš idealan partner, a stručnjaci smatraju da vas ove tri osobine čine najprivlačnijima suprotnome spolu:

Smisao za humor

Vjerujemo da je smisao za humor većini vas na listi osobina koje tražite kod partnera, i to pri njezinom samom vrhu. Stoga je posve logično da potencijalni partneri isto to traže i kod vas. A da je smisao za humor jedna od najvažnijih stavki u vezi, potvrdili su i znanstvenici.

“Ljudi s dobrim smislom za humor su atraktivni partneri i općenito imaju više uspjeha u pronalaženju partnera”, potvrdili su 2015. znanstvenici sa Sveučilišta u Albanyju.

Samopouzdanje

Vrlo jednostavno – žena koja ima samopouzdanja puno je privlačnija od one koja ga nema. Muškarci žele ženu koja je zadovoljna svojim životom jer žele biti dio tog života.

Ambicioznost

Žene koje znaju što žele u životu i trude se ostvariti svoje ciljeve puno su privlačnije od onih koje nemaju baš nikakve ambicije. Isto vrijedi i za frajere jer nitko ne želi partnera bez ikakvih snova i ciljeva u životu. Zapravo, i preostale navedene stavke podjednako vrijede i za muškarce i za žene.

Foto: Pexels

IZVOR: INDEX.HR