Ovaj vikend rezervirali smo za dva odlična buvljaka u Zagrebu

by | 13 travnja, 2023

Svaki tjedan redovito vam donosimo nove adrese buvljaka koji se održavaju u gradu Zagrebu, a izuzetak nije ni ovaj vikend.

Buvljaci su se već, slobodni smo reći, udomaćili i mnogi od nas jedva čekaju nove adrese svakog vikenda. Upravo i s dolaskom proljeća i ljepših dana vjerujemo da će toga biti sve više, a kako i ne bi, kad su upravo to mjesta na kojima možete kupiti second-hand odjeću, obuću, modne dodatke, predmete… Ma baš sve. Isto tako, na nekima od njih možete i sami sudjelovati, pa ako imate viška stvari koje su u dobrom stanju razmislite o ovom održivom načinu da ih “proslijedite dalje”.

Ovaj vikend posjetite Backyard buvljak na kojem ćete moći i kušati veganske specijalitete, a sve popularniji postaje i BeThrifty Vintage Kilo Sale, to jest prodaja second hand odjeće na kile. Donosimo detalje, točno vrijeme i lokacije:

Pročitajte: Ovih 5 odjevnih komada ne trebate kupiti ovog proljeća 

Backyard buvljak

Na prvom ovogodišnjem druženju možete uživati u glazbenom ozračju DJ duo DG. Pozvani su baš svi da kupe, razmijene ili samo prošeću dvorištem za vrijeme trajanja buvljaka. Ističu da će biti sokova, kave, čaja i veganskih specijaliteta. Sudjelovanje je besplatno ako se za to odlučite, međutim, obavezna je prijava te je potrebno sa sobom donijeti stolove, štendere i vješalice.

Vrijeme: subota 15. travnja, od 12 do 18 sati

Mjesto: dvorište AKC Medike, Luigija Pierottija 11

buvljak zagreb

BeThrifty Vintage Kilo Sale

BeThrifty je najveća rasprodaja vintage odjeće u Hrvatskoj. Ograničene besplatne ulaznice možete kupiti online ili platiti 3 € za ulaznicu na licu mjesta na događaju.

Vrijeme: subota 15. travnja od 13:00 do 19:00, nedjelja 16. travnja od 10:30 do 18:00

Mjesto: Studio Katran, Radnička cesta 27

Budite tamo i pronađite veliki izbor brendiranih majica, windbreakera, kožnih jakni, džempera, dukserica, crazyprint košulja i još mnogo toga. Donose vam  omiljene brendove od Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren, ali i cool i jedinstvenu odjeću u različitim veličinama i stilovima. Uz to, s time kupujete na održiv način i doprinosite čišćoj i zdravijoj okolini.

buvljak zagreb

Foto: Facebook, Unsplash