Ovaj trend bojenja kose proširio se Instagramom i novi je hit

by | 14 listopada, 2020

Iako je cijeli svijet ove godine proveo više vremena u svojim domovima, beauty trendovi mijenjali su se i širili punom brzinom.

Novi trendovi nisu zaostajali ni kad su u pitanju frizure i bojenje kose. Cijelu 2020. godinu obilježio je bob svih oblika i dužina te vraćanje trendovima nekih drugih vremena. Šiške filmskih diva 60-ih ili frizure 70-ih i 80-ih, zatim opuštenije varijante koje ne zahtijevaju previše vremena za stiliziranje te bojenje kose slično onome kasnih devedesetih te ranih 2000-tih godina – samo su neki od trendova koji su stali u 2020. godinu.

U posljednje vrijeme na društvenim se mrežama pojavljuje još jedan oživjeli trend bojenja kose. Naime, radi se o bojanju donjeg dijela kose, koji će se isticati na asimetričnim te stepenastim frizurama ili pri podizanju kose. Ovaj je trend savršen za sve one koji ne vole redovno bojenje i održavanje obojene kose. Ako ste oduvijek htjeli blajhanu bijelu kosu ili neku nesvakidašnju boju, a bojenje cijele kose nije opcija za vas, ovaj ćete trend obožavati. U nastavku vam donosimo nekoliko primjera tog novog – starog trenda.

https://www.instagram.com/p/B6jXs7ng8ui/

https://www.instagram.com/p/CFH-Y9Vj-dg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CD6u6hvsmQI/

https://www.instagram.com/p/CDptAmXpsRD/

Foto: Solongame/Instagram