Ovaj proizvod za kosu čini čuda, a koriste ga svjetske dive poput J.Lo i Blake Lively

by | 30 listopada, 2020

Ako imate “neposlušnu kosu”, a želite frizure koje ne znače skupljanje kose u punđu ili rep, zasigurno znate koliko muke vam može zadati ta misija.

I dok neke osobe izgledaju dobro sa svim mogućim frizurama te imaju kosu koja će poslušno stajati kako god je namjeste, neki se, pak, ljudi moraju oslanjati na razne proizvode čija je uloga ukrotiti neposlušne vlasi. Jedna od svjetskih diva, kojima se neprestano divimo zbog kose i frizura, je definitivno i Jennifer Lopez. Kad je u pitanju kosa, ona je vječna inspiracija. Ako se pitate kako joj to uspijeva i je li baš uvijek u pitanju osobni stilist, morate znati da je slavna pjevačica nedavno otkrila svoju tajnu u koju nisu uključeni profesionalni frizeri.

Naime, J.Lo je za Today izjavila kako baš uvijek u torbici nosi L’Oréalov Paris Elnett Satin lak za kosu. Prije nego odbacite ovaj proizvod zbog prijašnjih iskustava s lakovima koji kosi daju potpuno neprirodan izgled, moramo naglasiti da je Paris Elnett Satin lak za kosu drukčiji od svega što ste probali. Osim J.Lo, koriste ga i druge svjetski poznate ljepotice poput Emme Stone, Blake Lively, Camile Cabello, Jesse James Backer te Kate Middleton.

Blake Lively je još 2016. godine za Vogue UK izjavila kako je Paris Elnett Satin lak za kosu uvijek u njezinoj torbici te da to nema nikakve veze s tim što je jedna od L’Oréalovih ambasadorica. Napomenula je kako ovaj lak koriste i “suparnički” beauty brendovi. Tajna ovog laka je u tome što vam neće slijepiti kosu, neće ju učiniti teškom i nemogućom za češljanje i stiliziranje. Zadovoljni korisnici kažu kako je ovaj lak iznimno lagan na kosi, no dovoljno čvrst da drži svaku frizuru. Možete ga kupiti putem Amazona ili So Cap web stranice.

Foto: J.Lo/Instagram