Ova nova linija alternativa je dermatološkim postupcima kad je riječ o tamnim mrljama

Novi borci protiv hiperpigmentacije

by | 27 rujna, 2022

Alternativa dermatološkim postupcima stigla je i u ljekarne u obliku nove linije s polifenolima iz zelenog čaja. Nova linija kreirana je specijalno za osobe koje imaju tamne mrlje bilo kojeg uzroka ili su sklone njima.

Glavna zvijezda linije je EGCG2 (epigalokatehin galat) – polifenol jakog antioksidativnog djelovanja (8 x jači antioksidans od resveratrola) u visokim koncentracijama. Zaslužan je za smanjenje tamnih mrlja do 96 % unutar dva mjeseca korištenja ako pratite rutinu. Patentirana molekula je 30 x topivija i 200X stabilnija od same EGCG molekule.

Iako zvuči nemoguće, tajna njegove moćne formule krije se u trostrukom djelovanju:
– anti-age djelovanje
– blistav ten
– posvjetljivanje tamnih mrlja.

Za razliku od većine preparata na tržištu, ova formula djeluje na pigmentacije svih uzroka nastanka – od sunčevi i staračkih pjega pa do postupalnih hiperpigmentacija i melazmi.

Booster serum s polifenolima uz velike koncentracije EGCG2, sadrži i ostale aktivne sastojke prirodnog podrijetla koji djeluju na sve četiri boje tamnih mrlja: smeđa makroalga, hidrolizirani protein pšenice, ekstrakt morskog ljiljana, ekstrakt sjemenki kave te ulje sjemenki pustinjske datulje koje stimulira protein DKK1 i izravno smanjuje melanogenezu. Ako je vaša koža više pogođena žutim i bež mrljama, njih će ublažiti arginin PCA.  Za hidrataciju i umirujuće djelovanje odgovorna je Aloe vera i glicerol.

Anti-age djelovanje, hidracija i njega te uklanjanje pigmenatcija različitih boja i uzroka posvjetljuje tamne mrlje za 96 % unutar dva mjeseca korištenja. Koristiti ga se može ujutro i/ili navečer, samostalno ili uz kremu.

Dark Spot korektor primjenjuje se ciljano na tamne mrlje svih uzroka nastajanja jer sadrži koncentrat EGCG2 molekule. Korektor je namijenjen svim tipovima kože i bori se protiv svih vrsta mrlja. Odgovoran je za posvjetljivanje tamnih mrlja za 84 % unutar 28 dana ako ga se aplicira 1-2 puta dnevno.

Polifenol vodica u spreju za savršen sjaj

Istovremeno nam donosi moćne sastojke za borbu protiv tamnih mrlja te izravno smanjuje produkciju melanina kao što je jaki antioksidans iz zelenog čaja EGCG2, ali i osvježava kožu te licu daje predivan glow efekt.

Vodica s polifenolima iz zelenog čaja djeluje na hidraciju kože, blistavost tena te na uklanjanje i prevenciju nastanka tamnih mrlja. Aktivnost molekule koja proizvodi melanin, smeđi pigment odgovoran za nastajanje tamnih mrlja, smanjena je za 58 %.

Potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama. Webshop www.novexpert.hr poklanja vam popust od 20 % na novu liniju s polifenolima do 31. rujna.

Foto: Miriam Cerezo Garcia/iStock/Getty Images Plus, PR