Ova je manikura novi Instagram hit, a možete je napraviti doma bez trošenja novca

by | 16 listopada, 2020

Društvene mreže postale su nepresušan izvor inspiracije za beauty i modne odabire te, isto tako, način na koji najbrže i najlakše možemo popratiti najnovije trendove.

U posljednjih nekoliko godina nail art dobio je na važnosti, a za to su zahvalne upravo društvene mreže. Trikovi, razna pojašnjenja i ideje crpimo s Instagrama i Pinteresta, a neki od nas vlastite kreacije putem istih dijele s ostalim ljubiteljima uljepšavanja. Nedavno je na društvenim mrežama krenuo trend nijansiranih noktiju koje možete vrlo lako napraviti doma. Dok je za ombre nokte trebalo ipak nešto mirnija i spretnija ruka, za nijansirane nokte trebat će vam pet različitih lakova.

No ne brinite se, njih nanosite posve normalno – svaki nokat jedne ruke nosi drugu boju. Ono na što biste trebali paziti je da se radi o jednoj ili sličnoj boji te različitim njezinim nijansama. Odlična je stvar što se velik broj žena najčešće okreće toj jednoj boji i svim njezinim nijansama. Ako spadate među njih, ne morate se brinuti. Uzmite najdraže lakove te ih, od najtamnije do najsvjetlije nijanse, nanesite na nokte.

Foto: shoreditchnails/Instagram