Najpopularnija frizura sezone stigla je ravno iz prošlosti

by | 11 kolovoza, 2020

Ima nešto u bob frizuri što je jednostavno cool, chic i budi u vama želju za šišanjem (ili puštanjem kose ako je prekratka).

Tijekom posljednjih nekoliko godina ova se frizura vratila na velika vrata, kao što se i mnogi trendovi iz ere 20-ih i 30-ih vraćaju i presretni smo zbog toga. Teško je i objasniti, ali ženstvenost je tada bila drugačiji pojam, a francuski bob bio je nešto za čim je svaka žena žudjela. Čini se da ništa drugačije nije ni danas jer je najgooglanija frizura trenutačno upravo francuski bob.

On je nešto kraći od klasičnog boba, oštar je i treba završavati do ruba usana. Istovremeno je elegantan i seksi, a možete ga nositi na nekoliko načina. Volumen, valovi, kovrče, pa čak i eksperimentiranje s bojom kose za ovu je frizuru odlično. Glavni savjet kod ovakve frizure je da pustite vašu prirodnu teksturu kose da se ponaša kako želi, čak i ako je neuredna jer ova frizura treba biti prirodna i lagano neuredna. Ovisno o vašem tipu kose i obliku glave, posavjetujte se s vašim frizerom oko stila koji bi vam najbolje pristajao, ali s ovom ćete frizurom sigurno biti primijećeni.

https://www.instagram.com/p/CB4HpOABGtd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBxm0mSpH63/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDEhHwBHQG2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCRlWQ3nr49/

 

Foto: Instagram