OTVORENI KUP HRVATSKE U PLESU: Eksplozija pokreta počinje u petak!

by | 8 ožujka, 2017

Ultimate Dance Explosion, odnosno Otvoreni kup Hrvatske u plesu počinje u petak, 10. ožujka na Zagrebačkom velesajmu i traje sve do 12. ožujka.

Do sad najveće izdanje najznačajnijeg plesnog natjecanja s ovih prostora, koje organizira Hrvatski show dance savez te Plesni klub Megablast, okupit će oko 1200 natjecatelja iz 17 različitih klubova!

Ines Mamić, predsjednica Hrvatskog show dance saveza koji stoji iza ovog, ali i brojnih drugih plesnih projekata s ciljem unapređenja kompletne domaće plesne scene, uoči samog događanja izjavila je:

Zadovoljstvo mi je biti na čelu ove krovne plesne organizacije koja gotovo 25 godina stvara sve kvalitetnije plesače, plesne voditelje i koreografe. Ova natjecanja kao fuzija sporta i umjetnosti odraz su kreativnosti plesnih udruga koje svoje stvaralaštvo stavljaju u striktne natjecateljske propozicije te na taj način teže biti što bolji i konkurentniji.”

Ovogodišnji Otvoreni kup Hrvatske u plesu jedinstven je po tome što je prvo natjecanje u Hrvatskoj koje će se održati na čak 3 plesna podija, postavljena u paviljonu 8 te u prolazu kod paviljona 11 Zagrebačkog velesajma.

Bogati program obuhvatit će kategorije kao što su break dance, hip-hop, disco dance, street show, step i mnoge druge, a natjecatelji su raspoređeni u 5 dobnih skupina – od mini kids kategorije (do 7 godina) pa sve do seniorske (od 32 godine).

U subotu, 11. ožujka u 20 sati održat će se i program koji obuhvaća grupne kategorije te tradicionalno predstavlja najatraktivniji dio natjecanja!

Ulaznice za ovu ultimativnu plesnu priredbu koju je omogućio Hrvatski show dance savez mogu se kupiti na dan događanja na ulazu u paviljon 8 Zagrebačkog velesajma (sjeverni ulaz) te na glavnom ulazu (južna strana).

Cijena ulaznice za jednokratni posjet s katalogom iznosi 30 kn, a ulaznicu za sve dane trajanja sajma s katalogom možete kupiti za 60 kn. Jednokratna ulaznica za posjet učenika, studenata i umirovljenika ima sniženu cijenu od 20 kuna, a na ulaznice za grupe veće od 20 osoba računa se 20% popusta. Svi koji kupe ulaznicu za Otvoreni kup hrvatske u plesu imaju omogućen ulaz i na Dane ljepote i fitnessa koji se istovremeno održavaju na Velesajmu!