OTVOREN IZIPIZI POP UP STORE NAOČALA U ZAGREBU

by | 5 travnja, 2017

Jučer je u Dežmanovoj ulici u društvu prijatelja, medija i klijenata otvoren Pop – up store francuskog branda naočala IZIPIZI. U ugodnom druženju u Dežmanovoj ulici, koja svojim izgledom i raznolikom ponudom podjseća na parišku ulicu, uživale su brojne poznate osobe poput Anite Dujić, Anamarije Asanović, Petra Kurtele, Ive Balaban, Nine Mie Čikeš, Mirana Kurspahića, Frana Maškovića i drugih.

U novootvorenom Pop – up storeu, osim već postojećih modela naočala, predstavljene su i nove kolekcije Sun Nautic i Baby. Kolekcija za bebe (Baby & Kids) se može pronaći u dvije veličine (0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci), a uz njih dolazi i silikonska trakica da naočale ne ispadaju te da budu ugodnije za nošenje, dok je Sun Nautic model nešto veći od standardnih modela.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Novost je limitirano izdanje naočala za ekran koje dolaze u dvije nove boje Jelly Pink i King Blue, dok sunčane naočale možete osim klasičnih boja pronaći i u bojama Jelly Pink, King Blue, Orange Safran i White.

Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su  kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. IZIPIZI naočale visoke kvalitete izabrane su kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu poput Colette i Merci u Parizu, Harrodsa i Selfridgesa u Londonu, MoMA-e i Bloomingdale’s-a u New Yorku te Istana u Tokyu.

Naočale dolaze u svojoj kultnoj i prepoznatljivoj ambalaži (kutija i mekana futrola) te su postale potpuni must-have proizvod koji pristaje uz sve.

Dođite i isprobajte nove modele omiljenog modnog dodataka mnogih žena i muškaraca na trenutnoj adresi u Dežmanovoj ulici!

IZIPIZI naočale dostupne  su u Zagrebu (Pop UP Store –Dežmanova 5, Market Concept Store – Petrićeva 3, Muzej suvremene umjetnosti – MSU Shop – Avenija Dubrovnik 17, Projekt koncept – Kaptol centar – Nova ves 17, Optika Beljan – Radićeva 13, Vauroom Multibrand Store – Teslina 11, Andrews Baby Company – Nova ves 11 – Centar Kaptol, All Faces Store – Nemčićeva 4), u Splitu (Soho – Morpurgova poljana 1), Rijeci (La Vetrina – Andrije Medulića 5a, Soho – Adamićeva 9), Karlovcu (Mozaik ART galerija – Trg Petra Zrinskog 3), Hvaru ( More Store – Trg Sv.Stjepana 38), Puli ( All Faces Store – Verudela 15), Malom Lošinju (Bellevue Boutique – Hotel Bellevue – Čikat 9) i Šibeniku (LuLu & Brands Concept Store – Ulica Fausta Vrančića 10), a sve zanimljivosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranici.