OTVOREN FESTIVAL modernog doma u Zagrebu

by | 15 rujna, 2017

InDizajn – festival modernog doma otvorio je svoja vrata po drugi put, u Areni Zagreb. Riječ je o  najvećem sajmu interijera na ovim prostorima, gdje na jednom mjestu možete pronaći baš sve za vaš dom, ali i dobiti inspiraciju. Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec okupila je najbolje hrvatske proizvođače i mlade dizajnere na jednom mjestu, a brojne osobe iz javnog života došle su dati podršku ovom projektu.

Arena Zagreb ovih dana glavno je mjesto okupljanja zaljubljenika u lijepe interijere. Na svečanom otvorenju InDizajn – festivala modernog doma, uvažena dizajnerica interijera Mirjana Mikulec pozdravila je posjetitelje, zahvalila na trudu i angažmanu partnerima HDLU i Zajednici za industrijski dizajn pri HGK. Priznala je kako je i ovaj put imala malu tremu, ali onu pozitivnu: „Jako sam uzbuđena, ispred nas su četiri genijalna dana sajma na kojem zaista možete pronaći širok spektar proizvoda koji su vam potrebni za opremanje doma.“- istaknula je Mikulec.

Posjetitelje na sajmu očekuje više od 70 izlagača i brojni renomirani predavači. „Velika su očekivanja od ovog festivala, zanima me mišljenje posjetitelja, jer oni su najvažniji i prema njihovim željama već počinjemo kreirati sljedeći festival. Pripremili smo popuste od 5-50%, ovisno od izlagača, a najsretniji posjetitelj osvojit će nagradu opremanja stana u vrijednosti od 50 000kn.“- otkrila nam je Mirjana Mikulec.

Brojni suradnici, prijatelji, partneri i poznata lica iz javnog života pružili su Mirjani potporu svojim dolaskom. Indira Levak izjavila je da je oduševljena što su hrvatski proizvođači i mladi dizajneri dobili priliku pokazati svoj rad na jednom ovakvom kvalitetnom sajmu, a Ivana Marić zadovoljna je ponudom i već je pronašla nekoliko komada za svoj novi dnevni boravak, kao i Monika Kravić, Antonija Stupar Jurkin, Mario Petreković, Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac i mnogi drugi.

Sajam interijera možete posjetiti do nedjelje, 17. rujna, od 10 do 20 sati.