Ovo su najrazmaženije zvijezde današnjice

by | 4 siječnja, 2016

Nisu baš svi holivudski glumci profesionalci unatoč tome što im njihova zanimanja donose milijune dolara godišnje.

Lindsay Lohan
Zločesta cura Hollywooda, kako joj često tepaju, pri vrhu je ove ljestvice. Poznata je po tulumarenju, kašnjenju, zaboravljanju tekstova, ali i činjenici da se ponekad uopće ne pojavljuje na radnom mjestu.

Bruce Willis
Slavnom glumcu najbitnije je da je njemu dobro te često cijeloj ekipi diktira uvjete rada. To podrazumijeva i to da on radi što hoće, kad hoće.
 
Edward Norton 
Gospodin Norton poznat je po tome što voli zapovijedati drugim glumcima te je čest uzrok njihovog stresa.

Jennifer Lopez
Latino diva, kao jedina voli se tako ponašati i dok radi. Bahati stav i nemogući zahtjevi odlike su ove talentirane pjevačice i glumice. Čini se kako je dotična zaboravila “blok” iz kojeg je došla.

Katherine Heigl 
Katherine Heigl poznata je po tome što voli “pljuvati” po projektima na kojima je nekoć radila. Također, čini se kako to voli raditi i tijekom snimanja istih, što ju je brzo dovelo na listu nepoželjnih kolega.

Russell Crowe 
Poznati Australac vrlo je temperamentan, a navodno jako voli piti i ulaziti u fizičke sukobe. Idealno za izbjegavanje.

Christian Bale 
Slavni glumac, osim po neosporivom talentu, poznat je i po tome što voli proturječiti redateljima i producentima, zbog čega oni ne vole raditi s njim, a navodno ni drugi glumci.

Charlie Sheen 
Sve što ćemo reći jest da nas to nimalo ne čudi s obzirom na njegove razne ovisnosti.

Gwyneth Paltrow 
A i za Gwyneth bismo lagali kada bismo rekli da to nismo očekivali. Poznata glumica uvijek se drži uzvišeno, a poznata je i po pomalo bizarnom načinu života. Navodno zahtijeva da se tuš u teretani očisti, prije nego što ga ona počne koristiti, jer ju je strah da ne dođe u kontakt s “tuđom” vodom. Poznata je i po tome što jako voli tračati ostale slavne kolegice.

Julia Roberts 
Iako često ostavlja dojam kao da stoji čvrsto na zemlji, Julia navodno često odluta među oblake kada je u pitanju njezino radno mjesto. Navodno se na setu ponaša kao prava razmažena diva, a jednom prilikom dignula je živce i slavnom redatelju Stevenu Spielbergu, koji joj je iz tog razloga značajno smanjio ulogu u filmu “Hook”.

Izvor: LifeContent
Foto: Guliver/Getty Images