Super ideje za spoj u vaša četiri zida mogu vam pomoći održati strast u vezi

by | 31 ožujka, 2020

Društveni život ne treba patiti, pogotovo kod parova koji žive zajedno. Iako svima nedostaje odlazak u barove i restorane, takvu atmosferu donekle možete stvoriti i kod kuće. Nemojte dati da vam epidemija uništi romantiku jer postoji puno načina kako nastaviti dejtati – u toplini doma.

1. Natjecanje u kuhanju

Zajednički pronađite recept koji biste mogli isprobati, ispišite ga u dva primjerka i pripremite namirnice. Postavite tajmer i natječite se tko će prije pripremiti jelo.

2. Zajedno vježbajte

Ako je teretana zatvorena, to ne znači da se trebate zapustiti. Udvoje je sve zabavnije pa i vježbanje. Potražite video vježbe na društvenim mrežama koje će vas voditi kroz program.

3. Napravite test koliko dobro se poznajete

Složite zabavnu igru i saznajte što vaš partner voli. Smislite pitanja i odgovarajte, a kasnije ih usporedite. Osim što ćete se zabaviti, zbližit ćete se s partnerom. Ovo je vrijeme u kojem možete više vremena provoditi zajedno, kvalitetno ga iskoristite.

4. Kampiranje u dnevnoj sobi

Vratite se u djetinjstvo, od deka jastuka i namještaja napravite šatore i skloništa. Uz pomoć prigušenog svjetla možete napraviti i mističnu atmosferu i razmjenjivati sablasne priče.

5. Zajedno obavljajte kućanske poslove i sitne popravke

Sada je vrijeme da se upustite u one male kućne projekte za koje prije niste nalazili vremena poput ličenja zidova ili postavljanja polica. Kada završite, počastite se dostavom hrane iz vašeg omiljenog restorana.

6. Napravite svoje pivo

Online pribavite sve što je potrebno za pripremu domaćeg piva. Zajedno uživajte u pripremi, a onda se počastite čašom iz vlastite radionice.

7. Planirajte buduće putovanje

Iako trenutačno niste u mogućnosti putovati to neće trajati zauvijek. Uvijek možete maštati i planirati pa tako odaberite svoju sljedeću destinaciju, istražite hotele, restorane, muzeje i mjesta koja su vrijedna posjete. Tako ćete maknuti misli i od trenutačne situacije koja mnogima stvara tjeskobu.

8. Snimite vlastitu kulinarsku emisiju

Isprobajte nove recepte, zajedno kuhajte, ali i pritom upalite kameru. Možete izazvati i prijatelje pa si međusobno slati videozapise. Osim što je zabavno, ostat će vam barem lijepa uspomena iz teških dana.

9. Pustite stare prijenose koncerata

Iako su nastupi uživo otkazani, i dalje možete pronaći snimku vašeg omiljenog koncerta na kojem ste bili i ponovno stvoriti doživljaj.

10. Organizirajte kasino večer

Izvadite karte i žetone. Umjesto novca, možete koristiti lažni ili postaviti oklade i zadatke za onog koji izgubi.

11. Slikajte i crtajte

YouTube je zlatni rudnik na kojem možete pronaći bezbroj tutoriala za slikanje, čak i ako do sada nikada niste slikali.

12. Piknik na zatvorenom

Dobra strana je da za ovaj romantičan sastanak nije potreban sprej protiv insekata. Sve što vam treba je dekica, hrana, piće i društvene igre kojima ćete se okupirati.

14. Igra tragova

Sakrijte nagrade i postavite papiriće s bilješkama koji vode do onoga što je skriveno. Što ćete biti maštovitiji, to će igra biti zabavnija.

13. Pokrenite knjižni klub

Napravite listu knjiga koje vas oboje interesiraju. Nakon što ih pročitate, pokrenite debatu i razmjenjujte svoje stavove.

14. Organizirajte dan za opuštanje

Fokusirajte se na svoje mentalno i fizičko zdravlje. Meditirajte, napravite toplu kupku i jednostavno uživajte, kako piše Elite Daily. 

IZVOR: 24SATA.HR

Photo by cottonbro from Pexels