Ova organska i veganska uljna sjajila za usne su neodoljiva, baš poput omiljenog deserta

by | 20 kolovoza, 2020

U ovim nepredvidivim vremena, u kojima velik dio dana provodimo unutra, još više smo postali svjesni činjenice koliko nam je važna blizina dragih i voljenih ljudi. Važno je ispuniti život ljubavlju – u svim oblicima – i slijediti ono što nas čini sretnima, pa čak i kada su to sitnice… kao što je pojesti omiljeni desert.

Upravo na to podsjećaju Melvitina nova Uljna sjajila za usne. Toliko su slatka i šarena, a toliko hranjiva i njegujuća. Uz to, naglašavaju usne i čine ih punijima kako bi bile još sočnije i spremne za poljupce.

RedLove jabuka – jabuka u koju ćete se zaljubiti kao u omiljeni desert!

Kada prvi put probate RedLove jabuku, budite spremni na veliko iznenađenje… Organski uzgojena jabuka u Provansi je zaista nevjerojatna: iznutra je crvena kao i izvana! Ako ste se ikada pitali kako je to moguće, to je rezultat prirodnih pigmenata antocijanina. Melvitino RedLove ulje jabuke stvoreno je namakanjem svježih jabuka u organskom suncokretovom ulju.

Uljna sjajila – za prirodno predivne usne

Nova uljna sjajila, certificirano organska i s veganskom formulom, obogaćena su obnavljajućim uljem ricinusa i uljem RedLove® jabuke. Zahvaljujući spoju masnih kiselina koje sadrži (omega 6 i 9), RedLove® ulje jabuke osnažuje funkciju barijere kože i štiti usne od isušivanja. Sva tri nova sjajila – nijanse Pulpy Natural, Crispy Pink i Juicy Red su 100 % prirodna, a posebna su i po neodoljivo primamljivim mirisima citrusa, cvijeta ananasa i grožđa.

Više o novim sjajilima na web trgovini www.melvita.hr, a dostupna su i odabranim Müller prodavaonicama.