OPRAH WINFREY ipak se neće kandidirati na izborima za američkog predsjednika

by | 31 siječnja, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Neki dan srela sam poznanika koji mi je rekao da će mi pomoći s kampanjom za izbore. Ostala sam u čudu”, ispričala je voditeljica i glumica Oprah Winfrey (63). Kaže da se neće kandidirati na izborima za američkog predsjednika i tako opovrgnula glasine koje o njoj kruže u posljednje vrijeme.

“Uvijek sam se osjećala jako sigurnom s onime čime se bavim i znala sam što mogu, a što ne”, istaknula je Oprah. Tvrdi da njezin snažan i emotivan govor na Zlatnim globusima nije bio najava izborne kampanje i kako nije znala da će se protumačiti kao pokušaj svrgavanja Donalda Trumpa. Objasnila je i zašto ne bi mogla biti predsjednica.

“Ne zanima me to. Nemam potreban DNK za to i ne odgovara mi takva dužnost”, rekla je Winfrey. Zabavilo ju je kada je vidjela nedavno da su njezini fanovi počeli pripreme za predsjedničke izbore 2020.

“Vidjela sam šalicu neki dan i bila mi je slatka. Jedino što trebaš za kampanju su šalica, kratak tekst i majice”, našalila se voditeljica. Trump je rekao da bi se rado sučelio na izborima s Winfrey jer se veseli svakom izazovu, no čini se da se takav ‘dvoboj’ neće dogoditi. Voditeljica je od 1968. u vezi s biznismenom Stedmanom Grahamom (66). Jednom je rekla da ne želi vjenčanje s dugodišnjim dečkom jer misli da bi im se zbog toga veza raspala.

“Razgovarali smo jednom što bi bilo kad bismo se vjenčali i zaključili smo da bismo sigurno prekinuli”, istaknula je i dodala kako nikad nije postala majka jer nema dovoljno strpljenja za roditeljstvo.

IZVOR: 24SATA.HR

Tagovi: