Ona je model godine!

by | 5 rujna, 2013

Dvadesetjednogodišnja manekenka Kate Upton, za kojom je poludio cijeli svijet, proglašena je modelom godine na dodjeli “Annual Style Awards”.

Nagrada, koju su svojevremeno osvajale Kate Moss i Gisele Bündchen, otišla je u ruke zanosne Kate Upton za koju mnogi kažu da je vratila “seks u svijet mode”.

Ljepotica, koja je za samo dvije godine stekla svjetsku slavu otkako se pojavila na naslovnici magazina “Sports Illustrated”, uspjela je razbiti trend mršavih manekenki i podsjetiti nas kako normalna žena treba izgledati, a njezine naslovnice smatraju se kolekcionarskim primjercima.

O izvanvremenskoj ljepoti Kate Upton svjedoči i naslovnica američkog “Voguea” i prostor koji joj je čuvena Anna Wintour pružila.

Međutim, jedino kome se Kate nije svidjela je kuća “Vicotria’s Secret”. Nju su čelnici ove kuće okarakterizirali kao “ženu nogometaša i priprostu djevojku” te “izblajhanu plavušu s licem koje svatko može kupiti za malo para”. Što se u međuvremenu promijenilo, budući da se Kate kasnije ipak našla u njihovom katalogu, ne znamo.

Izvor: Super žena

Foto: Vogue