Zvijezde ne prestaju pričati o tome koliko dobro Rihanna miriše

Otkrivamo o kojem je parfemu riječ

by | 16 studenoga, 2023
Omiljeni parfem Rihanne

Luksuzni parfem pariškog brenda njezin je signature miris o kojem se već godinama šuška u zvjezdanim krugovima. Otkrivamo o kojem se mirisu radi.

Rihanna je glazbenica, ikona stila i poduzetnica koja je pokrenula vlastiti kozmetički brend i liniju donjeg rublja. Očigledno je i prava profesionalka u odabiru parfema. Naime, mnoge su slavne osobe oduševljene Rihanninim prepoznatljivim mirisom, a jedno je sigurno – mnogi tvrde da miriše jako, jako dobro.

Sigurno smo da Rihanna nije jedini celebrity koja se obavija velom ovog puderastog mirisa, ali čini se da stopljen s njezinom kožom miriši božanstveno. Američki reper Lil Nas X u jednom je intervjuu opisao kako Rihanna miriše “kao raj“ i nije prvi koji ju je pohvalio. I mnogi drugi poznati, od Jennifer Lawrence do Cardi B, posljednjih su godina javno komplimentirali njezin parfem.

Pročitajte: Kultni mirisi: 7 omiljenih parfema najvećih zvijezda, od Marilyn Monroe do princeze Diane

Omiljeni parfem Rihanne

Iako se te reakcije mogu djelomično pripisati njezinoj vlastitoj parfemskoj vodi Fenty, Rihannin signature miris zapravo je parfem Kilian Love, Don’t Be Shy, lansiran 2007. godine. Neroli, cvijet naranče i sljez glavne su mirisne note ove luksuznog parfema čija bočica od 50 ml stoji oko 250 €.

Pročitajte: Ovo su najprodavaniji parfemi u Francuskoj

Foto: @allofrihannafenty