Olivalove Vitaminska krema C i Peptidna krema P odsad možete kupiti i samostalno

by | 4 rujna, 2020

Nakon što su od kraja prošle godine bile dostupne isključivo u setovima, od ovog mjeseca mnogima već omiljene kreme za lice – Vitaminska krema C Peptidna krema P, dostupne su i samostalno. Upravo ovim potezom, Olivalovi stručnjaci željeli su naglasiti važnost hidratacije i hranjivije njege kože lica u hladnijim danima pred nama.Olival Professional vitaminske kreme C i P (17).jpg

Vitaminska krema C temelji se na djelovanju vitamina C i hranjivim uljima makadamije i badema. Vitamin C, kao i u Vitaminskom serumu C, dolazi u obliku stabilnog i visoko podnošljivog natrijevog askorbil fosfata (SAP). Riječ je o obliku vitamina C koji je izuzetno nježan na koži, izvrsno djeluje protiv hiperpigmentacije i postupalnih mrlja, pruža antioksidativni učinak, ujednačuje ten i vraća sjaj koži. Ova krema idealna je za njegu suhe, uravnotežene do mješovite kože. Zbog antioksidativnog djelovanja preporučuje se koristiti je u jutarnjoj rutini uz obavezno korištenje ZF-a, no može se primjenjivati i uvečer.

Peptidna krema P temeljena je na dokazanom djelovanju peptida na poboljšavanje teksture kože. Sadrži Matrixyl™3000, zasigurno najpoznatiji kompleks peptida, koji poboljšava tonus kože te joj vraća elastičnost, pritom djelujući na vidljivost mimičkih bora i finih linija. Dugoročnom primjenom preveniraju i usporavaju preuranjeno starenje. Peptidna krema P idealna je za njegu suhe, uravnotežene do mješovite kože.

Obje kreme sadrže ulja makadamije i badema koja dodatno hidratiziraju i hrane kožu te ublažavaju transepidermalni gubitak vlage, dok glicerin pruža neophodnu vlažnost. Kreme imaju blagi, nježan, neutralan i svjež miris, izvrsno se nadopunjuju s Vitaminskim serumom C i Peptidnim serumom P, ali mogu se koristiti i samostalno u jutarnjoj i večernjoj njezi. Izuzetno su pogodne kao podloga za make-up jer su svilenkaste teksture koja se brzo upija.

Tagovi: