Oduševila nas je ova svijeća domaćeg brenda iz koje naraste cvijeće!

by | 19 siječnja, 2023
seed of lights svijeća koja raste

Ako ste ljubitelj svijeća, ali i cvijeća – ovaj proizvod domaćeg brenda savršen je za vas!

Seed of Light domaći je brend koji nas je oduševio ponudom svojeg proizvoda – prirodne, ekološki napravljene svijeće koje nakon što izgore postaju teglice za cvijeće. Znači, u paketu dobivate i svijeću i sve potrebno da biste kasnije sami zasadili cvijeće te se o njemu brinuli i gledali ga kako raste.

Uz svijeću dobivate i candle dust cover te tresetnu tabletu – hranjive tvari koje pospješuju rast vaše biljke.

Kako funkcionira? Potrošite svijeću, a u teglicu koja vam ostane posadite candle dust cover sa sjemenkama. Candle dust cover (poklopac za svijeću protiv prašine) izrađen je od papira sa sjemenkama poljskog cvijeća koji možete posaditi u teglicu nakon što potrošite svijeću. Namočite ga u hladnu ili mlaku vodu 15 minuta do dva sata da papir malo omekša i posadite ga u teglicu u kojoj je bila svijeća.

Treset namočite u hladnu ili mlaku vodu na nekih pet minuta dok ne nabubri. U teglicu stavite zemlju i natrgajte papir sa sjemenkama, a zatim na njega natrgajte tresetnu tabletu i pričekajte dok sjeme ne naraste. Držite na svijetlom mjestu i prskajte vodom.

Seed of Light je svijeća koja raste – svijeća od sojinog i kokosovog voska, u teglici od terakote s papirnatim poklopcem sa sjemenkama. Ona nema mirisa, a savršena je jer njome stvarate manje otpada te istovremeno dobivate prekrasnu teglicu iz koje izraste cvijeće.

Pročitajte: Veliki vodič: Mirisne svijeće hrvatskih brendova koje su nas osvojile

Foto: Instagram @seedoflight.hr