Održavanje sklada s vašim tijelom, čak u srcu zime…

by | 25 studenoga, 2020

Toliko je važno biti u skladu sa svojim tijelom. Točnije, to predstavlja vitalnost i neophodnost… Trebate tijelu dati »gorivo« – nešto zdravo i uravnoteženo. Trebate mu dati odmora. A, trebate i znati kada mu je potrebna vježba. Ni za koga ovo nisu novosti. Svi znamo što bismo trebali činiti kako bismo najbolje brinuli o sebi. Ali, u stvarnom životu, nije sve uvijek tako jednostavno. Više smo povezani sa svojim tijelom u ljetnom razdoblju, kada je vrijeme za ogoliti kožu i ući u odjeću koje je više otkriva. No, tijekom zime, kada su temperature niske, a dani kratki, većinom se osjećamo umorno. Briga o našem tijelu tada se više ne čini toliko važnom kao nekoliko mjeseci ranije. Kako bi nam pomogla brinuti se o našem tijelu i ostati u skladu s njime, Melvita predstavlja novo pojačanje u svojoj L’OR ROSE kolekciji za oblikovanje i učvršćivanje: Učvršćujući uljni balzam za tijelo, umirujuće teksture koja se neodoljivo lako upija u kožu, a pritom hrani i učvršćuje. Može se koristiti kao balzam i kao maska, a pomaže kožu tijela održati čvrstom, zategnutom i oblikovanom, čak i kada je vani hladno.

Dva snažna, organska sastojka zajednički djeluju na poboljšanje čvrstoće kože i pružaju grand cru učinak: ružičasti koralj je crvena alga koja pomaže spriječiti nakupljanje masnog tkiva, a ulje dobiveno iz ružičastih bobica (osam puta učinkovitije od kofeina) pomaže ukloniti masnoću. Njegova nježno-ružičasta tekstura ulja-u-balzamu predivno se topi na vašoj koži što omogućuje još jednostavnije nanošenje. S užitkom ćete ga umasirati na kožu cijeloga tijela.

Više informacija potražite na Melvita službenoj stranici www.melvita.hr ili na službenim društvenim mrežama – Facebooku (MelvitaHR) i Instagramu (melvita.hr).