ODJEĆU NOSE SAMO JEDNOM, a ovoliko novaca građani troše

by | 9 srpnja, 2018
FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Budžet kraljevske obitelji, koji je namijenjen za njihovu odjeću, od prošle se godine povećao za 12 milijuna kuna. Dok su trošili “samo” 30 milijuna kuna godišnje na odijela, haljine i šešire, bilo je prihvatljivo. Ove godine se taj iznos popeo na 42 milijuna kuna, a najviše su ljuti porezni obveznici čiji novac na to odlazi.

Gotovo svako događanje na kojem prisustvuju zahtijeva novu odjevnu kombinaciju za svakoga jer se ne mogu pojaviti u istoj odjeći dva puta. No to ne znači da će kao članovi kraljevske obitelji istu i platiti, osobito ako se radi o službenim događanjima.

Iako se misli da je za veliki trošak kriva nova članica obitelji, koja voli dizajnirane stvari, istraživanje je ipak pokazalo kako Meghan (36) nije kriva.

Zaključak je da se Kate (36), koja je poznata da jedina ponovno nosi svoje stvari, sve više pojavljuje u javnosti sa suprugom Williamom (36) otkako je kraljica Elizabetha II.(92) smanjila svoju aktivnost izvan zidina palače. Što više putuju, više im je odjeće potrebno.

Meghan je na događaje koje je posjećivala s princom Harryjem (33), prije nego što je postala članica obitelji, potrošila na odjeću 200 tisuća kuna kako bi izgledala dostojna kraljevske obitelji.

IZVOR: 24SATA.HR